Rehber Aidata ADT1061 GSI ROM kurma

O tablet için video çekmemiştim, kast ettiğim videolar GSI ROM kurulumunu anlatan videolardı, onlarda bölünüp kuruluyorlar.

Kodu yazdığınızda "(send buffer)" ya da buna benzer bir şey yazıyor mu?

O tablet için video çekmemiştim, kast ettiğim videolar GSI ROM kurulumunu anlatan videolardı, onlarda bölünüp kuruluyorlar.

Kodu yazdığınızda "(send buffer)" ya da buna benzer bir şey yazıyor mu?
yok yazmıyor
waiting device benzeri yazıyor.
usb çıkarıp takınca
başlayıp
couldn't parse max-download-size 'no'"
geliyor

Şu an tam olarak nasıldı hatırlayamıyorum kusura bakma, ROM'u ADB yerine super. İmg ile de yükleyebiliyoruz. Stock ROM'dan super. İmg. Flag isimli bir dosya var onu 7ZIP ile içinden super. İmg yi çıkar daha sonra o dosyayı bir klasöre ayıkla, içinde vendor pruduct gibi dosyalar olması lazım. Oradan System. İmg yi silip kurmak istediğin dosyayı at ve ismini System. İmg yap. Daha sonda 7ZIP ile paketle ve yazılım yükleyicisi ile dosyayı kur.

Şu an tam olarak nasıldı hatırlayamıyorum kusura bakma, ROM'u ADB yerine super. İmg ile de yükleyebiliyoruz. Stock ROM'dan super. İmg. Flag isimli bir dosya var onu 7ZIP ile içinden super. İmg yi çıkar daha sonra o dosyayı bir klasöre ayıkla, içinde vendor pruduct gibi dosyalar olması lazım. Oradan System. İmg yi silip kurmak istediğin dosyayı at ve ismini System. İmg yap. Daha sonda 7ZIP ile paketle ve yazılım yükleyicisi ile dosyayı kur.
tamamdır üstat akşam deneyeceğim dediğini.

pac dosyasını 7z ile açınca sadece 134 mb lik bir img dosyası var o da açılmıyor.
fakat researchDownload ile super.img.flg dosyasına ulaştım. içindeki system.img silip gsi rom system.img ile değiştirdim. sonra içindeki diğer iki dosya olan product ve vendor ile yeni attığım system.img ile birlikte 7z ile sıkıştırdım. oluşan dosyanın adını super.img.flg olarak değiştirdim.

Soru : bu dosyayı stock rom içine tekrar nasıl atacağım :D

@Maomao

Son düzenleme:
@kardiyalog ismine. Flag eklemenize gerek yoktu, stock ROM aracında çift dişli çarkına basın, super kısmının karşısındaki dosya yoluna bastığınızda dosya seçmenizi istemesi gerekiyor, değiştirdiğiniz dosyayı seçip yükleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı