Aile baskısı yüzünden evde ders çalışamamak

Makaleler
1
Arkadaşlar 24 yaşındayım. Önümüzdeki yıl sınava girmek için hazırlanıyorum. Temelim çok az o yüzden sadece TYT bile olsa çok çalışmam lazım.

Ancak ailem baskı yapıyor işe gir evde oturuyorsun anca diyorlar. Bundan önce de işte çalışıyordum, askerden geldim aralıkta. O zamandan beri işe girmedim.

Çalışırken onlara destek olduğum ve laptop aldığım için pek param da yok.

Kısacası evde durmam batıyor.

Vazgeçmek üzereyim ne tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar 24 yaşındayım. Önümüzdeki yıl sınava girmek için hazırlanıyorum. Temelim çok az o yüzden sadece TYT bile olsa çok çalışmam lazım.

Ancak ailem baskı yapıyor işe gir evde oturuyorsun anca diyorlar. Bundan önce de işte çalışıyordum, askerden geldim aralıkta. O zamandan beri işe girmedim.

Çalışırken onlara destek olduğum ve laptop aldığım için pek param da yok.

Kısacası evde durmam batıyor.

Vazgeçmek üzereyim ne tavsiye edersiniz?

Başarabileceğine inanıyorsan onlara durumu açıkla. Bu durumu yaşamadığım için tavsiye vermekte zorlanıyorum fakat ciddi bir konuşmayla bence halledersin.

Başarabileceğine inanıyorsan onlara durumu açıkla. Bu durumu yaşamadığım için tavsiye vermekte zorlanıyorum fakat ciddi bir konuşmayla bence halledersin.
"Kazananlar asla vazgeçmez, vazgeçenler ise asla kazanamaz."
- Vince Lombardi
Yakınlarda kütüphane varsa orada ders çalışabilirsin onun dışında aklıma pek bir şey gelmedi.
Bir tartışma olduğunda sen evde yatıyorsun diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım neyi açıklayacağım ben bunlara?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı