Ailem bana haksızlık yapıyor

Malatyada yaşıyorum hocam.
Durumlarımız benzer. Ben de Adıyamanlıyım. Doğu taraflarında böyle şeylere sık rastladım. Ama endişelenme. Zaten 5 senen kalmış. Azıcık daha sabret. Eğer okul ortamın iyiyse endişelenme. Bu günler geçip gider. Hiçbir şeyi kafana takma. Tamam mı? Çünkü durumlarımız benzer. Hatta babamda da böyle olaylar yaşanıyor. Merak etme yani.

Ya bir insan çocuğunu neden bu kadar kısıtlar anlamış değilim, kendi paranız ile bir şey almanıza dahi karışmaları çok sıkıntı. Hapishane gibi resmen, Allah sabır versin.

Bende de öyle hocam para var ama manitör alamıyom 11 senelik manitör kullanıyorum :D

Galiba bir konu yanlış anlaşıldı. Arkadaşlar ailem maddi durum yüzünden değil dersler yüzünden tuşlu telefon aldı.
Bende de aynı sorun. Merak etme işte. O sorun değil.
Bende de öyle hocam para var ama manitör alamıyom 11 senelik manitör kullanıyorum :D
Hocam yalnız ne zamandır söylemeyi düşünüyorum. Profil fotoğrafınız yakıyor yani. Ortalık alev alev yanıyor. 😂🤣

Durumlarımız benzer. Ben de Adıyamanlıyım. Doğu taraflarında böyle şeylere sık rastladım. Ama endişelenme. Zaten 5 senen kalmış. Azıcık daha sabret. Eğer okul ortamın iyiyse endişelenme. Bu günler geçip gider. Hiçbir şeyi kafana takma. Tamam mı? Çünkü durumlarımız benzer. Hatta babamda da böyle olaylar yaşanıyor. Merak etme yani.
Çok teşekkürler moralim düzeldi <3

Galiba bir konu yanlış anlaşıldı. Arkadaşlar ailem maddi durum yüzünden değil dersler yüzünden tuşlu telefon aldı.
Dersler yüzünden aldı ise bu normal ki. 13 yaşında isen ya 8. sınıfsın ya 7. sınıfsın. LGS'ye çok az kalmış bak ya 1 ayın var ya da 1 senen var. Derslerine asıl sana istediklerini alacaklardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı