Ailem benden nefret ediyor

Gubulukluk

Centipat
Daha fazla  
Annem babam ve kardeşlerim benden nefret ediyor. Annem evlat ayrımcılığı yapmadığını söylüyor fakat benden nefret ediyor, asıl anlamadığım eğer annem yapabileceğim bir şey istese hemen yapıyorum abim anneme küfür etse bağırsa bile onu benden çok seviyor. Evlatlık olmaktan korkuyorum.

Ne yaşadınız da evlatlık olduğunuzu düşünüyorsunuz? Bir şeyleri kafanızda fazla büyütmüşsünüz gibi geldi bana.

Arkadaş ergenlik çağında yüksek ihtimal. Böyle şeylerin olması normal, bir benzerini yaşamıştım maalesef saçma sapan şeyler işte.

Annem babam ve kardeşlerim benden nefret ediyor. Annem evlat ayrımcılığı yapmadığını söylüyor fakat benden nefret ediyor, asıl anlamadığım eğer annem yapabileceğim bir şey istese hemen yapıyorum abim anneme küfür etse bağırsa bile onu benden çok seviyor. Evlatlık olmaktan korkuyorum.

Diğer kardeşlerin varsa neden seni evlatlık alsınlar? Ergenlik döneminde insan ister istemez çok farklı düşünür, tüm dünya bana karşı, herkes beni izliyor, hiç kimse beni sevmiyor gibi. Böyle bir düşünce oluşmuş, Max 1 yıl sonra tekrar gelir yazdığınızı okursanız güler geçersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı