Ailem beni çok kısıtlıyor

centOrPennie

Hectopat
Daha fazla  
Annem okuduğum okulda öğretmen hatta bizim dersimize giriyor, ben ne zaman arkadaşlarımla oyun oynamaya kalkışsam yarım saat olmadan kapattırıyorlar çünkü neymiş veli toplantılarında diğer veliler kendi çocuğuna bak diyebilirlermiş (üst üste 5 dönemdir okul birincisiyim). Yani burada sadece kendi imajlarını koruyorlar. Ayrıca ne zaman arkadaşlarımla buluşmaya çıksam beni bırakıp 5 dakika sonra gelip gizlice beni gözetliyorlar. Artık bıktım ne yapmalıyım?

Hocam aynı şeyi yaşıyorum (8. sınıf koçluk buluşmasında beni gözetlerken fotoğrafta çıkmışlar) bence ailenizle konuşun.

Annem okuduğum okulda öğretmen hatta bizim dersimize giriyor, ben ne zaman arkadaşlarımla oyun oynamaya kalkışsam yarım saat olmadan kapattırıyorlar çünkü neymiş veli toplantılarında diğer veliler kendi çocuğuna bak diyebilirlermiş (üst üste 5 dönemdir okul birincisiyim). Yani burada sadece kendi imajlarını koruyorlar. Ayrıca ne zaman arkadaşlarımla buluşmaya çıksam beni bırakıp 5 dakika sonra gelip gizlice beni gözetliyorlar. Artık bıktım ne yapmalıyım?

Çoğu çocuk kısıtlama altında emin ol okul birincisi isen derslerin iyidir üniversite sınavında iyi bir şehir güzel bir bölüm kazan git bu baskından ancak böyle kurtlursun.

Kanka yaş kaçtı? Lise çağında biriysen annenin bunları yapması çok saçma, bu tarz olayları konuşarak halledemezsin illa kavga çıkacak o evde sonra "biz bu çocuğun çok mu üstüne gidiyoruz" diye düşünecekler ya da rehberlik hocanla konuş bir dahaki veli toplantısında anlatsın ailene çok baskıladıklarını.

Bilmiyorum, ama dün yaşadığım olay sanırım onları haklı çıkardı. Bana öğretmen çocuğu olduğum için en yakın arkadaşım tarafından iftira atıldı. Bir şekilde onlar o çocuğun davranışlarını önceden sezip bana haber vermişti. Onlara güvenmem gerektiğini anladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı