Ailem beni tehdit ediyor

Genellikle anneanneme anlatırım. Anlatsam da pek bı ise yaramayacaktır. Anneannem 1,2 kızar sonra gine yapmaya devam ederler. Birşey değişmez yani.
Hocam o zaman bunu kullanabilirsiniz. Her yaptıklarında söyleyin. Bir de siz kendinizde hata arayın (Hatalısınız demiyorum arayın düzeltmeye çalışın). Belki biraz azaltırlar hem.
 
Anne tarafı nasıl?
Anneannemi gayet severim oda beni sever. Ama diğer arkadaşa anlattığım gibi anneanneme anlatsam bunları kızar ama annemler takmaz. Keşke anne tarafındaki dedem ben küçükken ölmeseydi herşey daha iyi olabilirdi.
 
Bazen gerçekten böyle ailelere şaşıyorum. Hatta troll konu olduğunu dahi düşünmek istiyorum. Ama gerçekte de böyle aileler varmış. Ki olay aile olup olmaması değil, olay, bir insana böyle kötü davranmaları.

Anneannenle aranın iyi olduğunu söylemişsin, durumu ona anlatabilirsin. Eğer mümkünse onla da yaşayabilirsin.
 
Artık bundan bıkmış durumdayım. Her zaman beni tehdit edecek illa bir şey buluyorlar. Bilgisayarım olur dışarı çıkmama olur bisiklete el konma olur bilgisayarı kırmak olur babaya söylemek olur. Gerçekten bıktım. Bu gece odamın kapısı kilitli yattım dün gece bilgisayara format atmıştım ve yanlışlıkla tüm aile resimlerimizin olduğu klasör de gitti. Ne kadar özür dilesem de kendimi affettiremedim. Şimd ide bilgisayardan oyun oynamamı yasaklayacaklar gibi görünüyor. Annem ile küçük bir tartışsak babama şikayet ediyor beni. Babam da telefonda bana şiddet mesajları gönderiyor. Liseye başlayacağım ve o konuda hiç motivasyon vermiyorlar. Senden bir şey olmaz diyorlar her şeyi diyorlar. Bana hakaret ediyorlar. Ara sıra annem bana vuruyor. Gerçekten canım çok sıkkın ne yapacağımı bilmiyorum. Derdimi anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazdım yanlış anlamayın.
Dostum cok üzüldüm gerçekten bu geri kafalılık baska bir şey ben de yaşadım senin yaslarindayken benzerlerini laptopumun adaptorunu saklarlardi falan filan takmamaya çalış suyuna git yapacak birşey yok malesef notlarini derslerini iyi tut gözlerine batma idare et yani elden birşey gelmez.
 
Ellerinde as olduğu sürece üzerine oynarlar. Koz vermezsen bir şey yapamazlar. PC'yi mi yasaklayacaklar? Bırak onların olsun PC'sizde yaşayabileceğini görsünler, telefonuna mi el koymak istiyorlar ver ellerine çık dışarı arkadaşlarınla takıl. 16-17 yaşlarındayken telefonuma el koymuşlardı, 2 gün sonra aileme sikayet gitmişti oğlunuz derste telefonla oynuyor diye. Telefonu nereden buldun diye sorduklarında telefonuma el koydunuz ya bende telefon ne arar başkasını ben sanmış hoca demiştim, diyecek bir şey bulamamışlardı. Dışarı çıkmam yasaklandığında arkadaşları eve çağırıyordum. Peder masaya papaz attığında ben as atıyordum. Yaş oldu 24 kendi paramla aldığım telefonum bilgisayarım arabam var elimden alabilen alsın şimdi. Sabah 6 da yatıp öğlen 3'te uyanıyorum.
 
Anneannemi gayet severim oda beni sever. Ama diğer arkadaşa anlattığım gibi anneanneme anlatsam bunları kızar ama annemler takmaz. Keşke anne tarafındaki dedem ben küçükken ölmeseydi herşey daha iyi olabilirdi.
O taraftan da bir sonuç çıkmıyor yani.
Sen en iyisi öğretim hayatın boyunca yurtta kalmaya bak, aile evi sana zarar olur; hem kafana hem de sağlığına.

Meslek öğrenip para kazanmaya da bak, çırakken çok küfür yersin ama şu durumunda katlanman gerekiyor. Liseden sonra da kendi yolunu çizersin, ister üniversite oku ister para kazan, sana kalmış.
 

Geri
Yukarı