Ciddi yazabilecek herhangi bir Technopat üyesi tanımıyorum. Bu 2 IQ'lu amip varlıklar için de geçerli. Forumda varolan bazı kullanıcılardan bahsediyorum. Eğer bu nezih ortamın bu kadar düştüğünü düşünüyorsan veyahut aklından böyle bir şey geçmiş olsa dahi yazık kafana.
Kaç puan aldın?Evden kaçmayı düşünüyorum, sizce nasıl kaçabilirim? Benim fikirlerimi hiç ciddiye almıyorlar. Beni umursamıyorlar, siz de evden kaçmam doğru bir şey mi?
Sorun da burada ya. 13 yaşındaki çocukları geleceğini belirleyecek sınava sokan eğitim sisteminin kurucuları utansın. Ben de aynı, okulu kazanamadım. Takılıyorlar arada bir.
Ne demek her zaman sadecd birazcık tecrübe.
15 yaşındasınız ve eğitim sisteminde sorun yok. 15yaşındaki bir çocuk derse çalışılıp çalışılamayacağını bilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.