Ailem sürekli emeklerimi çalıyor, ne yapmalıyım?

Dostum kendini kurtarmaya bak. Ailende uzaklaşmaya bak paranı kazan kendin yaşa zamanla alışırsın ve her şeyin zamanla yaparsın.

İnşallah, keşke beni bunca sene engellemeseydiler diyorum bazen kim bilir neler yapardım. Yeni buluşlar falan bunları kastetmiyorum en azından somut bir şey olurdu ortada. Çünkü endüstri çıkışlı bir öğrenci olmadığım halde gittim sanayide kaynak yapmayı öğrendim. Şuan bunları anlatırken bile biraz utanıyorum. Duygu sömürüsü gibi geliyo. Ama bunları yaptım yani ne diyim.

Gerçekten sizin adınıza üzüldüm yani bu gerçek birşey ise intihara da kalkışmıssınızdır bir avukata başvurun instagram facebook gibi medyalarda gine bilgi alabilirsiniz

Anlaki onlardan sana hayır yok kur kendi yaşamını gir işe bir yerde okumak istersen dışardan da okursun bırak Anne Baba sonuçta ama sen kendi başının çaresine bakarsın ilerde çıkarsın karşılarına utancından kafalarını kaldıramazlar

Hayırsız ebeveynler! Kimse kimsenin kazandığı kazanacağı kazanabileceği şeyin önüne geçip ondan söküp alamaz. İşi en sağlıklı şekilde bitirmek istiyorsan Recep Baltaş'ın dediği gibi bir avukata başvur. Ama buna gücün yetmez ise ve ateşe ateşle cevap vermek istiyorsan ilk adım artık o evden bağı kopar. Okudum ama keşke okumaz olaydım. Bir de "para alıyor" kavramını biraz açabilir misin?

Konu hortlamış.

Son durum nedir? Yani bu 1 yılda neler oldu bitti? Tabii özel değilse.
gerçekten doğru söylüyorsun benim ailemde de adaletsizlik söz konusu beni bilgisayar bağımlısı olarak görüyorlar ve Karadeniz de yaşadığım için tarla, fındık vb. şeyler aşırı oluyor mesela ben ve abim 2 yıl boyunca fındığa gittik (yatılı) 2 yılda yaklaşık 70 bin TL kazandık. Tek istediğimiz sadece orta seviye bir PC di okadar abimin istediği 5000 TL civarı benimki ise 3000 TL civarı ancak bu kazandığımız para dan 1 TL sini bile göremedik. :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı