Selamlar. Ailem Osmaniye'ye taşınmak istiyor fakat ben gitmek istemiyorum. Her yaz tatili gidiyoruz zaten ve bundan dolayı ne kadar kötü bir yer olduğunu biliyorum. Hiç işlek bir yer değil, aşırı sıkıcı, gezmek istesen gezemessin. Hiç bir önemli yapısı marketi herhangi bir şeyi yok. Şuan da İstanbul da yaşıyoruz ve Osmaniye'ye gitmek istemelerine anlam veremiyorum. Babam doğma büyüme köyde kaldığı için pek medeni değil ve bu yüzden bu işlerden pek anlamıyor. Bende burada kalmak istiyorum. Burada arkadaşlarım var, okulum var. 16 yıldır İstanbul da baya anılarım sevdiğim şeyler var. Babam yaşlı olduğu için arkadaş vs. bunlar hiç umrunda değil. Okulumun yanında yurt var. Siz gidince bende orada kalırım diyorum ama işte annesiz, babasız...
Aslında şundan da çok üzülüyorum. Bilgisayar almak gibi bir hayalim var fakat yurtta kalacağım için üniversiteyi saymazsak daha 2 yıl daha bilgisayar alamayacağım ve bu beni çok üzüyor. Babam tayinini Osmaniye'ye istedi. Ama daha cevap yok. 2. dönem gitmeyi düşünüyorlar. Sizce ne yapmam lazım ?
Aslında şundan da çok üzülüyorum. Bilgisayar almak gibi bir hayalim var fakat yurtta kalacağım için üniversiteyi saymazsak daha 2 yıl daha bilgisayar alamayacağım ve bu beni çok üzüyor. Babam tayinini Osmaniye'ye istedi. Ama daha cevap yok. 2. dönem gitmeyi düşünüyorlar. Sizce ne yapmam lazım ?