Ailem yıkılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep Baltaş'a ulaşmayı deniyorum. Belki özel mesaj yoluyla size yardımcı olabilir. Lütfen kolluk kuvvetlerine veya çevrenizde kolluk kuvvetlerine erişebilecek insanlardan yardım isteyin. Yaşınız dolayısıyla sizi dinleyeceklerini sanmıyorum.

Hocam yaşınız daha küçük bir de ayrılırlarsa babanızın maaşına göre nafaka bağlanır. Durumu iyiyse babanızın maddi açıdan sıkıntı çekmezsiniz pek ama manevi olarak sıkıntı çekebilirsin dediğim gibi git bi konuş olmazsa olmaz.
Başka çare yok zaten maalesef.
bizimde kapı komşumuz polis akşama doğru çıkabiliyorlar bence gidin bir yoklayın isterseniz. Akşama iş var mı vesaire
Bir bakayım ben hemen o zaman büyük ihtimalle yoktur ama denemekten zarar gelmez.

Baya kötü bir durum babam anneme vurmamak için KENDİNİ DÖVMÜŞ YUMRUKLAMIŞ GÖMLEĞİNİ YIRTMIŞ PANTALONUNU YIRTMIŞ VE ÜSTÜNE KAFASINI DUVARA VURMUŞ KANATMIŞ.
Demekki baban annene vurmak istemiyor, ona vurmak istemiyorsa zaten size hiç dokunmaz. Ekonomik durumu iyi diyorsun yani annen babanı eve almak istemiyorsa gider başka bir yerde kalır ve size daha dokunmaz. Baban illaki içeri girip zarar vermek istiyorsa kapıyı sıkı tutarsın zaten o girmeye çalışırken komşularınız yardım eder, hele sitede oturuyorsan herkes ayağa kalkar yardıma gelir ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum anlattıklarına göre.

Demekki baban annene vurmak istemiyor, ona vurmak istemiyorsa zaten size hiç dokunmaz. Ekonomik durumu iyi diyorsun yani annen babanı eve almak istemiyorsa gider başka bir yerde kalır ve size daha dokunmaz. Baban illaki içeri girip zarar vermek istiyorsa kapıyı sıkı tutarsın zaten o girmeye çalışırken komşularınız yardım eder, hele sitede oturuyorsan herkes ayağa kalkar yardıma gelir ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum anlattıklarına göre.
Doğrudur hocam sitede oturuyoruz daha önce kaç kere annem bu olaylar olduğunda eve almamıştı sonra babam eve girmeye çalıştı biz açmaya çekip gitti babaanemde kalmış.

Valla hocam olayı düzeltirsem ben düzeltebilirim kardeşim küçük zaten annem kararlı boşanmakta babam bizi öldürür diye korkuyorum arkadaş kalbim küt küt çok fene korkuyorum.
Öldürür derken size fiziksel şiddet uyguluyor mu? uyguluyorsa yanlış anlama ama barıştırmaya gerek yok boşanmak bazen en iyisi olur.

Öldürür derken size fiziksel şiddet uyguluyor mu? uyguluyorsa yanlış anlama ama barıştırmaya gerek yok boşanmak bazen en iyisi olur.
Bizim sülalede en iyi benle anlaşır ama sinirlenince napacığını şaşırır bahsettiğim gibi üstünü yırtıp kafasını duvara vurmuş adam.

@427036 arkadaşın yaşı küçük. Kaldı ki eğer anlattığı kadar şiddetli ise bu işin yargıya taşınması gerek çünkü arada zarar gören arkadaş olacak.
Hocam babası annesine şiddet uygulamamak için kendine zarar vermiş. En azından bir şekilde eşini düşünmüş. Benim babam anneme şiddet uygulamıştı ancak şuan durumları iyi. Aile bağına bağlı belki de düzelirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı