Ailemden nasıl kurtulurum?

Yardım etseniz. Bakın şu an maniki düşünemiyorum. Bana bu yurtta nasıl kalırım yolunu gösterin. Ya da araştırıp yardı edin.

18 yaşındasın ne esirgeme kuru mu? Gir bir işe çalış. Asgari maaş alsan çok yeterli olur. Ev kirala ufacık bir şey olsa da birşey olmaz sonuçta tek kişisin. Ben 18 yaşımda olsam öyle yapardım.

Cevap bu. Ekonomik özgürlüğünü kazanmadan yapacak bir şeyin yok :(.
Anladım ama 1-2 ay yurtta kalabilir miyim? Ya da devlet destegi falan.
18 yaşındasın ne esirgeme kuru mu? Gir bir işe çalış. Asgari maaş alsan çok yeterli olur. Ev kirala ufacık bir şey olsa da irşey olmaz sonuçta tek kişisin. Ben 18 yaşımda olsam öyle yapardım.
Kolay mı o? Benim okumam lazım. Tabii bir yandan çalışmam.

Forumu bırakma sebeplerinden birisi bu. Artık dayanamıyorum baba denilen kişiye. Durum anlaşılmaz. Çocuk esirgeme denilen yere nasıl gidebilirim? Ona benzer yerlere.
Yarın sınavım var. Ne yapacağım bilmiyorum ama sınav sonrası nereye basvurmam gerekiyor ise hazırım.
Psikolojik ve fiziksel ne desen var. Yazarken bile saçmalıyorum.
Sabrım çok iyidir hala dayanirim ama artık yeter. Artık bir gün kontrolünu kaybedip gireceğim. Ya ben ya o.

Psikolojik bozuk şu an. 2 3 saat önce gene girdik birbirimize. Hatta yazdıklarım mantıklı olmayabilir Türkçe açısından. Nasıl yazdığıni bile biliyorum. Yardım edin. Yas 17 2 ay sonra 18 olacağım, nasıl oluyor bu işler? Bana 2 ay dayanin demeyin. Artık onları reddettiğimi anlasınlar. Aile falan umrumda degil. Hatta geleceğim umrumda değil.
@Yararsız Üye
Allah aşkına üzgün atmayın lütfen yardım edin.
Ben kararımi verdim. Kesin bitireceğim. Ne olacak ise olsun.
Okuyup kurtulmak istiyorum.
Sonucu ne olursa olsun.
Kontrolü kaybedersem kötü seyler olacak.
Yazarken ufaktan elim titriyor falan.
Lanet kimya dersine çalışıyorum. Kafayı yedim galiba.
Daha fazla kalırsam bunların yanında geleceğim daha kötü olacak.
Lütfen.
Öncelikle olay ne özel değilse anlatırsan sevinirim, bir anlık aceleye gelsin istemeyiz zararlı çıkarsın sonra :(.

Eğer hemen gitmek istiyorsan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı arayabilirsin, muhtemelen eve birini yollarlar daha sonra artık 18 ine kadar mı eğitim öğretim bitene kadar mı bilmiyorum fakat gitmek istiyorum dersen iki ağlayarak olayları anlatarak %99 gidersin. Fakat unutma, yaptıkları şey ne bilmiyorum fakat çok ağır değilse böyle bir şey yapmaman taraftarıyım. Aile herkesten önce gelir benim için, bunu en çok son zamanlarda anlıyorum. Eğer cidden evi terk etmek istiyorsan ne yazsamda fark etmeyecek senin için.

Şunu da yazmadan geçmeyeyim, öyle hop ordayım hop burda olayını yapamazsın, gidersen eğer geri dönmen uzun bir süreç, ailen geri kabul etmeyebilir başlarım sana diyerek. Yani ciddisin evet anladım, amacım kötü değil kesinlikle fakat eğer işin içinde bir gram bile naz varsa bence bir daha düşün çünkü dediğim gibi, gidersen kolay kolay dönüşü olmaz.

Hayat cidden çok zor, heleki böyle bir ortamda...

Son olarak: Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi.

Hayatta başarılar dostum, ümidini kaybetme hiçbir zaman hiçbir olay yüzünden, her ne olursa olsun hayat mutlu olmaya ve yaşamaya değer :).

Anladım ama 1 2 ay yurtta kalabilir miyim? ya da devlet destegi falan.

Kolay mı o? Benim okumam lazım. Tabii bir yandan çalışmam.

Ne yaşadığını bilemem, şu an nasıl olduğunuda bilemem. Ama hiçbir şey aileden önemli değil. Bence sen anlık sinirden böyle düşünüyorsun.

Yardım etseniz. Bakın şu an maniki düşünemiyorum. Bana bu yurtta nasıl kalırım yolunu gösterin. ya da araştırıp yardı edin.

Hocam iyi misiniz? Özel değilse tartışmanın nedenini söyler misiniz? Belki de çok büyük bir şey değildir size öyle geliyordur?

Yurtların daha mı iyi olacağını düşünüyorsun. Kim ne derse desin umrumda değil. Ailen senin için emin ol kötü bir şey istememiştir. Bırak uzun bir süre düşün ve olayın yatışmasını bekle. Diğer arkadaşlar da hangi kafayla yazıyorlar anlamıyorum. Kapıyı çek çık ne!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı