Ailemi Steam'e Güvendiremiyorum

Bu:
2015-06-21 21_00_19-Steam.jpg

sen misin? Sen isen arkadaşlık isteği yolladım. Daha sonra da oyunu hesabınıza yollayacağım.

Bende böyle idim indirimlerde çok ister söylenirdim. :) 1 senedir hem İninal kullanıyorum hemde internetten pc parçası alıyoruz yani ikna ettin mi çorap söküğü gibi devam ediyor. Edemedin mi ? Maskeni tak yürü Migrosa :D

He bu arada bende ininal yüklemelerimi gizlice yapıyorum :D

Bu:
Eki Görüntüle 79529
sen misin? Sen isen arkadaşlık isteği yolladım. Daha sonra da oyunu hesabınıza yollayacağım.
Evet abi benim.

Aynen ininal kart ile gizlice alıyorum . :bıyık:
Kardeşim gizlice iş yapmak bana uymaz. Süt çocuğu felan diyebilirsin ama ben böyleyim. N'apalım? :)
Bende böyle idim indirimlerde çok ister söylenirdim. :) 1 senedir hem İninal kullanıyorum hemde internetten pc parçası alıyoruz yani ikna ettin mi çorap söküğü gibi devam ediyor. Edemedin mi ? Maskeni tak yürü Migrosa :D
He bu arada bende ininal yüklemelerimi gizlice yapıyorum :D
Kardeş o ikna etme olayanı yapabilsem devamı gelicek zaten.
Tekrardan @er36po abiye teşekkürler.

Evet abi benim.

Kardeşim gizlice iş yapmak bana uymaz. Süt çocuğu felan diyebilirsin ama ben böyleyim. N'apalım? :)
Kardeş o ikna etme olayanı yapabilsem devamı gelicek zaten.
Tekrardan @er36po abiye teşekkürler.
Süt çocuğu demem. Dürüst olmak süt olmak değildir. En iyisini sen yapıyorsun.

Aynen er36po.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı