Ailemin beni zorla sünnet ettirmesinin acısını halen çekiyorum

Ben adamın kaynağına bir şey demiyorum... Nereden ne çıkarıyorsun? Adam penisin kesilmesini anormal bulmuş, adamda diyor ki bunu kimse anormal bulmuyor demiş. Bende bunu Anormal bulmayan bir tek İslam devletleridir dedim. Herif WHOdan makale atmış. Makalede bunun normal veya anormal olduğu yazmıyor?
WHO, operasyonu anormal bulmadığı gibi, HIV'in yaygın olduğu ülkelerde sünneti tavsiye etmiş. Aynen WHO anormal buluyor. Bir altında bulunan wiki ise sünnetin yasaklandığı bir ülke olmadığından bahsetmiş. Dünyanın hiç bir yerinde reddedilmemiş bir operasyondan bahsediyoruz. Karşı çıkılan, yasal olmayan bir durum yok.

"Circumcision is quite common."
Neden sağlıklı olduğu da yazıyor orada.
Global_Map_of_Male_Circumcision_Prevalence_at_Country_Level.png

Yani. ABD Kanada ve Avustralya gibi ülkelerde oran daha fazla anlaşılan. Ancak bu kadar sağlıklı olsa idi bütün haritayı en az sari beklerdik herhalde.

Eki Görüntüle 1422191
Yani. ABD Kanada ve Avustralya gibi ülkelerde oran daha fazla anlaşılan. Ancak bu kadar sağlıklı olsa idi bütün haritayı en az sari beklerdik herhalde.
Dine inanmıyorsun diye sünnetin faydalarını reddetmenin hiçbie faydası yok. Sunduğun argümanlarla komik duruma düşüyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı