Ailenin sigara içtiğini öğrendikten sonraki imaj nasıl düzeltilir?

arda yılmaz3458

Centipat
Daha fazla  
Merhaba hemen konuya girip uzatmıyacağım, yaklaşık 2-3 aydır sigara içiyorum ve ailemin haberi yok lise son sınıf öğrencisiyim. Biraz önce eve geldim konuşurken sen neden son zamanlarda hep sakız çiğniyorsun dedi ben de geçiştirmeye çalıştım. Neyse sigara mı içiyorsun hep çakmak taşıyorsun dedi, ben de bırakma kararı aldım. Sizce bu bozulan imajımı nasıl düzeltebilirim?

İçmeyi bırakman için içen arkadaşlarınla aranı birazcık ayırman lazım ayrıca yanında kutu, çakmak gibi şeyleri taşıma ve ailenin daha çok şüphelenmemesi için sakız çiğnemeyide bırak dişlerini fırçala.
Zaten bunları yaparsan ailenin şüphesini dindirirsin yoksa ailen tabii ki şüphelenmekte haklı.

Merhaba hemen konuya girip uzatmıyacağım, yaklaşık 2-3 aydır sigara içiyorum ve ailemin haberi yok lise son sınıf öğrencisiyim. Biraz önce eve geldim konuşurken sen neden son zamanlarda hep sakız çiğniyorsun dedi ben de geçiştirmeye çalıştım. Neyse sigara mı içiyorsun hep çakmak taşıyorsun dedi, ben de bırakma kararı aldım. Sizce bu bozulan imajımı nasıl düzeltebilirim?
Sınava çalış sigarayı bırak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı