AirPods 3. nesil vs AirPods Pro

Bu videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanıp kullanmamakla bir alakası yok sizden daha iyi bile biliyorum sadece Pro'ya sahip olduğunuz için üstün göstermeye çalışıyorsunuz ama pek sanmıyorum kanacağımı.

Sen videoyu izlediğini emin misin?
Adam diyor ki silikonu çıkartıp 3 gibi kullanmayı çalıştığınızda baslar kayboluyor çünkü bunun için dizayn edilmemiş, silikon takılı kullanın diyor.
:D gülmekten başka bir şey yapamıyorum sayende.

Adamın diğer dediklerini de dinlerseniz Airpods Pro ses kalitesi olarak daha iyi, bütün basslar kulağınıza işliyor diyor ama 3. nesilde sessiz bir odada değilseniz çok kalite kaybediyor diyor :D

Bak hocam şimdi bu 3 ile Pro birbirine zıt çok kafa karışıklığı yaptı 3 de baslar ve tizler mükemmel ama dışardaki sesleri az da olsa duyuyorsunuz Pro'ya geçtiğinizde bütün sesler kesiliyor ama bas diye bir şey kalmıyor bende çok arada kaldım ama 3 alacağım genellikle müzik dinlediğim için 3 alıyorum.
Müzik dinlemek sizin için çok önemliyse Pro'yu tercih edin diyor bunu da belirtirim siz çok müzik dinliyormuşsunuz malum.

Son düzenleme:
Kulak yapısı önemli, eğer kulak deliğin küçükse proyu ele; en ufak silikonda bile düşme yapıyor. Benim Pro'yu alma sebebim transparan modu ve ANC'dir. Bu kulaklığı da çıktığı yıldan itibaren öne çıkaran ANC, yani gürültü engellemedir. Ses frekansının tersini vermesiyle dışarıdaki ses ve gereksiz hiçbir şeyi duymuyorsun. Kendi sesine kadar kesiyor. Sınıfında en iyisi mi, değil. Sony XM4 kullanmış biri olarak en iyi ANC onda lakin kulakta duruşu ve ekosisteme ters cihaz olduğu için kullanmıyorum. Eğer mikrofon önemli telefon görüşmelerinde sesin temiz gitmesini istiyorsan Airpods Pro başarısız, karşı tarafın duyması için bağırman gerekiyor yani Sennheiser Momentum serisindeki mikrofon süzmesi gibi başarılı performansı yok. Eğer silikonlu kulaklık sevmiyorsan Airpods 3'teki özellik ve iyileştirmelerin uzamsal ses ve biraz yükseltilmiş ses kalitesi olduğunu düşünürsek Airpods 2'de bile kalınabilir zamanında 2k bandında ön sipariş almış piyasaya göre 1.8k bandına kadar inmiş cihaza şu zamanda 3k vermek doğru değil üstelik ekime 2 ay kalmışken. Bu benim analizim ve değerlendirmem karar senin.

Aynı segment ürünler değil. Karşılaştırılması bile saçma. 2.nesilden geçeceksen, kulaklığın bozuldu ya da büyük sorunu yoksa 3.nesile geçmenin hiç anlamı yok. Ama kulaklığın sorunlu ve memnunsan 3.nesile de geçebilirsin. Airpods Pro kullanıcısı olarak, kız arkadaşımdaki 2.nesilden kat be kat kaliteli olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. ANC ve slikonlu oluşu, ANC'nin muazzam çalışıyor olması bile pro'ya geçmek için yeterli 3 sebep.

Sen videoyu izlediğini emin misin?
Adam diyor ki silikonu çıkartıp 3 gibi kullanmayı çalıştığınızda baslar kayboluyor çünkü bunun için dizayn edilmemiş, silikon takılı kullanın diyor.
:D gülmekten başka bir şey yapamıyorum sayende.

Adamın diğer dediklerini de dinlerseniz AirPods Pro ses kalitesi olarak daha iyi, bütün basslar kulağınıza işliyor diyor ama 3. nesilde sessiz bir odada değilseniz çok kalite kaybediyor diyor :D

Müzik dinlemek sizin için çok önemliyse Pro'yu tercih edin diyor bunu da belirtirim siz çok müzik dinliyormuşsunuz malum.

Gülmemeliyim

Son düzenleme:

Ben güldüreyim biraz da sizi. Kablosuz kulaklık ile oyun oynanmasına karşıyım ses gecikmesi beni deli eder. 3500 TL verilen bir kulaklık eminim iyidir ama 500 lira bandında Philips Hi-Fi destekli bir kulaklık bana göre oyun için daha iyi müzik için de hiç de kötü bir tercih olmazdı.

Ben güldüreyim biraz da sizi. Kablosuz kulaklık ile oyun oynanmasına karşıyım ses gecikmesi beni deli eder. 3500 TL verilen bir kulaklık eminim iyidir ama 500 lira bandında Philips Hi-Fi destekli bir kulaklık bana göre oyun için daha iyi müzik için de hiç de kötü bir tercih olmazdı.

Ya şimdi insanların kafası karışık 3 mü Pro mu arada çok kalıyorsunuz Pro biraz daha pahalı 4.5 dinleme süresi ve ten algılama sensörü yok ama ses kalitesi muazzam 3'e geliyorsun 6 saat dinleme süresi ses yine muazzam ama sesleri az da olsa duyuyorsun ten algılama sensörü var ama 2 özellik yok birbirine zıt kulaklıklar paranız Pro'ya yeter ise Pro alın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı