Ben dongle takıp 2.4 ghz de kurulum yaptım.Bence önemli değildir.Kurarken hangi bağlantıyı kullanacağımız önemli mi? Kablo, dongle, bluetooth.
Ben dongle takıp 2.4 ghz de kurulum yaptım.Bence önemli değildir.Kurarken hangi bağlantıyı kullanacağımız önemli mi? Kablo, dongle, bluetooth.
Hayırlı olsun benim siyahta geldi güzel cihazMavi geldi, çok güzel ürün teşekkürler paylaşım için.
Kimse bilemez belki çok az stok gelebilir.Arkadaşlar bu farenin stoku gelecek mi ona göre sahibindenden alacağım parama yazık olmasın.
Kimse bilemez belki çok az stok gelebilir.
29'una kadar gelecekse gelir bir daha geleceğini sanmıyorum.Arkadaşlar bu farenin stoku gelecek mi ona göre sahibindenden alacağım parama yazık olmasın.
Kasım sonuna kadar bekle ekstra stok gelmeden öncede üretimden kalktı diyordu belli olmaz gelebilir.Arkadaşlar bu farenin stoku gelecek mi ona göre sahibindenden alacağım parama yazık olmasın.
Kasım sonuna kadar bekle ekstra stok gelmeden önce de üretimden kalktı diyordu belli olmaz gelebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.