Korbyy
Megapat
Hocam tuşları aynı fotodaki gibi hiç görememektense tonunun kötü olmasını tercih ederim.Mor daha iyiymiş. Kırmızının tonu kötü.
Hocam tuşları aynı fotodaki gibi hiç görememektense tonunun kötü olmasını tercih ederim.Mor daha iyiymiş. Kırmızının tonu kötü.
Ya ahahahhah yine kararsız kaldım. Çok kararsızım.Mor daha iyiymiş. Kırmızının tonu kötü.
Yorumlara bakarsak hangi rengi alırsanız alın muhtemelen içinize sinmeyecek, o yüzden kalbinizden geçeni tercih edin.Ya ahahahhah yine kararsız kaldım. Çok kararsızım.
Tuşları değiştirirsin. AliExpress keycaps indirimleri oluyor bol bol. PBT keycap koyarsın, ABS'lerden daha uzun ömürlü ve daha iyi hisli olur.Hocam tuşları aynı fotodaki gibi hiç görememektense tonunun kötü olmasını tercih ederim.
Dediğinizde çok haklısınız ama öğrenci olunca para ayırmak zor oluyor.Tuşları değiştirirsin. AliExpress keycaps indirimleri oluyor bol bol. PBT keycap koyarsın, ABS'lerden daha uzun ömürlü ve daha iyi hisli olur.
Başka yapabileceğin bir sürü değişiklik, mod var da önemli olan klavyeyi beğenip uğraşman.
Mor isteyene de kırmızı göndermişler. Artık ne stok geldiyse herhalde. Darlamamak lazımdı.
Benimki de bugün teslim edilmiş, henüz görevliden almadım. Belki açmadan satarım.
@Kadir Güvener de övdü övdü ama alışamadı herhalde satışa koymuş.![]()
Bir şey fark ettim. xDean hocamızın ilanına bakınca orda da sanki üstteki ve sağ taraftaki renkli tuşlar okunmuyor. Acaba 2 renkte de aynı durum mu var? @Kadir Güvener hocam imkan varsa karanlıkta bir fotosunu çeker misiniz?Yorumlara bakarsak hangi rengi alırsanız alın muhtemelen içinize sinmeyecek, o yüzden kalbinizden geçeni tercih edin.
2side öyle.Bir şey fark ettim. xDean hocamızın ilanına bakınca orda da sanki üstteki ve sağ taraftaki renkli tuşlar okunmuyor. Acaba 2 renkte de aynı durum mu var? @Kadir Güvener hocam imkan varsa karanlıkta bir fotosunu çeker misiniz?
Bedava hocam kaçırma.Hocam sahibinden hesabım yok ama almak isterim. Son 500 demişsiniz bana uyar, bahçelievlerdeyim gelip teslim alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.