Hocam teknik sorunu vesaire var mıdır? Alınca 1-2 ayda falan bozulmasın yeter.
Bozulacağını düşünmüyorum hocam, herhangi bir problemi yok.
Hocam teknik sorunu vesaire var mıdır? Alınca 1-2 ayda falan bozulmasın yeter.
5 Şubata kadar stok kalır mı kiBozulacağını düşünmüyorum hocam, herhangi bir problemi yok.
5 şubata kadar stok kalır mı ki?
Kullandığım iki adet 8KHz polling rate oranına ulaşabilen klavye var, 1000Hz ve 8000Hz arasındaki farkı hissetmediğim ve daha stabil olduğu için 1000Hz kullanıyorum hocam, herhangi bir insanın da farkı hissedeceğini düşünmüyorum. Dediğiniz gibi birçok versiyon üretilmiş fakat Ajazz'da böyle bir problem yok, sadece flagship ve standard var. İkisi de neredeyse aynı özelliklere sahip birkaçı haricinde. Ulugames bu klavye için resmi bir ithalatçı olmadığı için garantisinin bu klavyelere bir işlem yapabileceğini sanmıyorum, neticede hepsi yurt dışından geliyor. Sadece Ulugames'in deposuna teslim ediliyor ve oradan sipariş verdiğinizde size yurtiçinden kargolanıyor. Daha öncesinde aliexpressten bir alışveriş yaptığımda üründe problem yaşadığım zaman ürünün fiyatının belli bir kısmı iade edilmişti, üründeki problemi de 2 gün sonra çözmüştüm.
Hocam elinizde klavye koleksiyonumu var.
Hocam klavye gelince software için yardım eder misiniz? İlk defa manyetik bir klavye kullanacağım.Koleksiyon denilemez, Razer Blackwidow V1 Green switch, sayodevice ve Ajazz AK680 Max'a sahibim, klavye yerine grafik tablet koleksiyonu yapıyorum.
Sayodevice 3 tuşlu bir Rapid trigger keypad, 1000-2000-4000-8000Hz polling rate oranına ulaşabiliyor.
Hocam klavye gelince software için yardım eder misiniz? İlk defa manyetik bir klavye kullanacağım.
Teşekkürler hocam.Yardımcı olurum hocam, problem yok. Oynayacağınız oyuna göre ve istediğiniz hassasiyete göre ayarlarız.
Geldi bugün. Konuyu açtığım gün almıştım hesaplarsın.Hocam Temu'dan mı aldınız? Kargo durumu ne acaba? Benim sipariş sizinkinden 1 gün sonra kargolandı, hala "havaalanı deposuna taşıma halinde" görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.