@enzyyx hocam bu mesaj için doğru demişsiniz fakat bir önceki sayfada ise wasd tuşları hariç diğer tuşlar için 1mm press, 1.5mm up yapın demişsiniz. Ama bu arkadaş wasd tuşlarını da düşürmüş. Snap tap'e kadar her şeyi doğru yaptım. Fakat wasd tuşları için rapid triggeri açsam bile wasd tuşlarının press ve up sayısı standart kalıyor. 2mm 2.5mm falandı yanlış hatırlamıyorsam. Wasd tuşlarının press ve up oranlarını kaç yapmam gerekiyor? Bir de bu rapid trigger tam olarak ne işe yarıyor? Wasd için açıyoruz ama çalışıyor mu diye test etmek için neye bakmam gerekiyor? Bir de bu rapid trigger bana tam olarak nasıl bir avantaj sağlıyor? Bu ayar kısmını tam çözemedim.
@enzyyx hocam bu mesaj için doğru demişsiniz fakat bir önceki sayfada ise wasd tuşları hariç diğer tuşlar için 1mm press, 1.5mm up yapın demişsiniz. Ama bu arkadaş wasd tuşlarını da düşürmüş. Snap Tap'e kadar her şeyi doğru yaptım. Fakat wasd tuşları için Rapid triggeri açsam bile wasd tuşlarının press ve up sayısı standart kalıyor. 2mm 2.5mm falandı yanlış hatırlamıyorsam. Wasd tuşlarının press ve up oranlarını kaç yapmam gerekiyor? Bir de bu Rapid trigger tam olarak ne işe yarıyor? Wasd için açıyoruz ama çalışıyor mu diye test etmek için neye bakmam gerekiyor? Bu ayar kısmını tam çözemedim.
Space tuşunun hassas olmasına alışamadım. Sadece onu standart konuma getirdim öyle kullanıyorum. Ben bu rapid trigger'i cidden anlamadım. Yani manuel olarak press, up ayarından farkı ne tam olarak?@judgmennt
Trigger özelliği açıp ayar yapınca onaylayınca bile aynı görünüyor bende yaşadım bunu.
Ama bence görünmese bile oluyor.
Çünkü internetteki bazı videolarda masaya vurunca karakter zıplıyordu ya işte bende space tuşuna trigger ayarı yapınca masaya vurunca space algılıyor.
Space tuşunun hassas olmasına alışamadım. Sadece onu standart konuma getirdim öyle kullanıyorum. Ben bu Rapid Trigger'i cidden anlamadım. Yani manuel olarak press, up ayarından farkı ne tam olarak?
Hocam anlatamadım sanırım ya da ben anlamıyorumDediğiniz gibi hassas olması hızlı tepkime veriyor.
Hocam anlatamadım sanırım ya da ben anlamıyorumşimdi manuel olarak press ve up ayarı yapıyoruz ya. Bunun ile Rapid Trigger'in ne farkı var? Yani Rapid trigger diye ayrı bir özelliğin olması ne anlama geliyor? Yoksa Rapid trigger açmayıp manuel olarak 1Mm'ye çekince de aynı işlevi görmüyor mu?
@enzyyx hocam bu mesaj için doğru demişsiniz fakat bir önceki sayfada ise wasd tuşları hariç diğer tuşlar için 1mm press, 1.5mm up yapın demişsiniz. Ama bu arkadaş wasd tuşlarını da düşürmüş. Snap Tap'e kadar her şeyi doğru yaptım. Fakat wasd tuşları için Rapid triggeri açsam bile wasd tuşlarının press ve up sayısı standart kalıyor. 2mm 2.5mm falandı yanlış hatırlamıyorsam. Wasd tuşlarının press ve up oranlarını kaç yapmam gerekiyor? Bir de bu Rapid trigger tam olarak ne işe yarıyor? Wasd için açıyoruz ama çalışıyor mu diye test etmek için neye bakmam gerekiyor? Bir de bu Rapid trigger bana tam olarak nasıl bir avantaj sağlıyor? Bu ayar kısmını tam çözemedim.
@judgmennt
Trigger özelliği açıp ayar yapınca onaylayınca bile aynı görünüyor bende yaşadım bunu.
Ama bence görünmese bile oluyor.
Çünkü internetteki bazı videolarda masaya vurunca karakter zıplıyordu ya işte bende space tuşuna trigger ayarı yapınca masaya vurunca space algılıyor.
Rapid trigger ile farkı standart actuation mesafesi olması. Belli bir mesafeyi geçtiğinizde tetiklenmesini sağlıyor, switche sürekli basarak ya da parmağınızı çekmeden basamıyorsunuz, 1mm yaparsanız 1mmden yukarı çıkmadan tuşu resetlemez. Rapid trigger ile istediğiniz mesafedeyken resetlenmesini sağlayabiliyorsunuz. Farkı bu.
Aynı işlev değil, 1.4mm yaparsanız standart mekanik switchlerden bir farkı kalmaz klavyenizin.
Ayarlayıp ayarlamamanız Rapid trigger açtığınız sürece bir şey değiştirmiyor, kullanan kişilere standart mekanik switchlerden 0.4mm düşük şekilde ayarlamalarını öneriyorum ki mekanikten farkı hissedilsin. Oyun için kullanılacak tuşlarda da Rapid trigger açılmasını öneriyorum. Yaşadığınız sorun büyük ihtimalle tüm tuşları resetleyip yaptığınızda düzelecektir, Rapid trigger açtığınızda up kısmını ayarlatmıyor, ayarladıysanız da geçersiz kılınıyor. Rapid trigger genel olarak hassasiyet amaçlı kullanılır, ufak bir vereceğiniz tepkiyi anında oyuna yansıtır, standart mekanik switchlerde 1.4mm bastıktan sonra sinyal iletilir fakat Rapid trigger ile 0.10mm gibi mesafelere ayarlayabiliyorsunuz.
Space büyük bir tuş olduğu için olabilir, tam bir bilgim yok açıkçası. Space tuşunda da Rapid trigger mi kullanıyorsunuz?
Hocam masaya vurunca space tuşu yazıyor yani trigger ayarını yaptıktan sonra oldu TikTok'ta görmedinizmi hiç.
Rapid trigger ayarını space için açtıysanız normaldir diye düşünüyorum, daha önce görmemiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.