Akasa Beşli PWM Çoklayıcı Alınır mı?

TRSami01

Megapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Cooler Master Masterbox Lite 5 kasasını satın aldım fakat elimde işlemci, anakart vb. yok. Kasada 3 adet LED'li ön fan, 1 egzoz fanı mevcut. Öndeki 3 fanı çoklayıcı ile güç kaynağıma takmak istiyorum fakat tam güç geleceği için çok ses yapar diye de endişeleniyorum.

Bir arkadaşım şu ürünü önerdi;
Öndeki 3 adet fanı ve CPU fanı buna takıp girişini CPU fan bölümüne ve güç kaynağına takıyormuşuz. Elimdeki fanların hepsi 3 pinli olduğu için uyumlu olur mu emin değilim.

Arkadaşlar uzun lafın kısası bu çoklayıcı benim işime yarar mı?
Fanlar aşırı sesle çalışır mı?

Uzun yıllardır eski bilgisayarımın fanı yüzünden rahat kullanamıyordum. Yeni alacağım bilgisayarda böyle bir sorun olmasını kesinlikle istemiyorum. Önerebileceğiniz başka çoklayıcı var mı? Uygun fiyatlı olması tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağınız anakarta göre değişecektir. Ortalamanın biraz üstünde bir anakart CPU0 , CPU1 , SF1 , SF2 , SF3 olmak üzere toplam 5 fan yuvasıyla geliyor. Yeni nesil kartlar hem 4 pin PWM hem de 3 pin DC fanları kontrol edebiliyor.

Alacağınız anakarta göre değişecektir. Ortalamanın biraz üstünde bir anakart CPU , Pump , SF1 , SF2 , SF3 olmak üzere toplam 5 fan yuvasıyla geliyor. Yeni nesil kartlar hem 4 pin PWM hem de 3 pin DC fanları kontrol edebiliyor.
Kasayı iade ettim gerek kalmadı. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı