Akıl Almaz Uyarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

berkayytekinn

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Evet, gerçekten akıl alır iş değil. Sosyalde, yazım yanlışına dikkat etmeden soru soran bir arkadaşımıza alıntılayarak cevap verdiğim için uyarı aldım. Bu vesileyle hayatımda gördüğüm en manasız, en akıl dışı, en mantıktan uzak kurallardan biriyle tanışmış oldum. Başkasının yazım yanlışı/hatası hangi kaidede beni etkileyebilir veyahut bana yaptırım kaynağı olabilir? Eğer burada yazım yanlışları, gramer bozuklukları veya noktalama hatalarına cevap vermeyeceksem; moderatörler dahil forumun %80'ine cevap vermemem gerekir. Nitekim bunu tespit edip düzeltmek moderatörlerin görevi, kullanıcıların değil. Ben kimsenin yazım yanlışı var diye cevap vermekten imtina etmem, gerekirse durumu bildirir, geçerim. Lütfen biraz daha rasyonel kurallar koyunuz, biraz daha rasyonel kararlara imza atınız.

Ekran Görüntüsü (97).png

Hata, paylaşıldıkça çoğalır. Siz o mesajı alıntıladığınız zaman hata çoğalmış oluyor. Kurallarda da mevcut. Alıntı yaparken hatalı yeri düzeltebilirsiniz. Öyle durumlarda uyarı vermiyoruz zaten. Alternatif olarak da etiket kullanabilirsiniz. Rapor sistemini kullanırsanız yazım yanlışı olan mesajı düzenliyoruz zaten.
Kural 17: Hatalı mesajı şikayet etmek yerine alıntı yaptığınızda ceza alabilirsiniz. Uygunsuz, silinmesi gereken mesajların beğenilmesi veya rapor edilmemesi nedeniyle de kullanıcı ceza alabilir. Hataları desteklemeyin, çoğaltmayın.

Uyarı almamak için lütfen kuralları okuyun: Technopat Sosyal Kuralları - Technopat Sosyal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı