Teknobiyotik tarafından dolandırıldım mı?

Belli ki yaş 15 civarı. 2 tane mesajın var. 20 yıllık firmaya 1700TL için dolandırıldım diyorsun bayram tatilinde aramışsın ulaşamamışsın :D bende bu insanları anlamıyorum arkadaş. Konu ne oldu onu da anlatsan da milletin de kafayı karıştırmasan. Senin bu yazıyı okuyup vazgeçen insan olur adamları ekmeğinden ediyosun bedavadan. İnternet yeeaaa burası demeyin o da kul hakkı. Sorarlar öbür tarafta :)
Bu konu için konuşmuyorum ama peşin hüküm vermeden Şikayet temalı bir site var. Orda Bunun gibi yığınla şikayet var. Bir çoğuna cevap verme gereği bile duymamışlar. Ben o şikayetleri gördükten sonra o mağazadan alışveriş yapmaktan vazgeçtim. Sipariş sorunsuz gelirse zaten sıkıntı yok. Gelmediği zaman işte sıkıntı orda başlıyor.

Adamlar 10 yıldır sektörde. Senin 1700TL ile miami'ye tatile falan gitmişlerdir eziyolardır kesin paranı...

RAMAZAN BAYRAMI AREFESi1/2 GÜN04 TEMMUZPAZARTESİ
RAMAZAN BAYRAMI1. GÜN05 TEMMUZSALI
RAMAZAN BAYRAMI2. GÜN06 TEMMUZÇARŞAMBA
RAMAZAN BAYRAMI3. GÜN07 TEMMUZPERŞEMBE
[TBODY] [/TBODY]

Beyin terk tabi. Araştırmasak bizi de soğutucan be kardeşim.

Bende Teknobiyotik'ten alışveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadım. 1700 TL için böyle bir iş yapacak bir firma değil. Bir sıkıntı olmuştur. Tekrar ulaşmayı deneyin baktınız olmuyor tatilden sonra ulaşırsınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı