Alan Wake 2 Vs Last Of Us

İkisi de 1000 TL etmez. 10 saatlik oynanış için o kadar para vermeye ne gerek var? Part 2 olsa neysede part 1 oynanış anlamında çok zayıf. Oyun anca yürü ellie konuşsun iki zombi hakla ve kötü bir finalle bitir. Alan Wake 2 de sığ bir oyun aşırı sıkıldım oynarken 1 saat sonra saldım anca jumpscare atıp duruyor. 25 TL'ye paylaşımlı hesap al 2 günde bitirirsin zaten. Oyuna para harcamak istiyorsan GoW Ragnarok, Black myth: Wukong, RDR2, Ghost of Tsushima, ve çıkmasını beklediğimiz TLOU part 2 gibi her açıdan doyurucu oyunlara para harca. Bu fiyatta RE4 remake öneririm.

Şahsen TLOU derim ama Alan Wake 2'nin ortamını sevdiysen oyna gitsin abi, Alan Wake 2 birazcık daha bulmacamsıydı.

iki oyunu da crack bitirdim, maddi durumunuzu bilmiyorum ama öğrenci halimle 10-15 saatlik oyun için 1000 lira vermeye gücüm yetmiyor.

Sizce hangisi daha iyi, hangisini almalıyım? 1000 TL bütçem var, başka önerilere de açığım.

The Last of Us açıkçası 13 saatlik bir deneyim sundu bana ancak öyle bir hikayesi varki tekrardan başlayasım var. O yüzden The Last of Us.

Peki başka bir soru ile geleyim; 'Last of Us vs Dying Light 2 ve Cyberpunk'.
Cyberpunk güzel bir deneyim yaşatır. Dying Light 2 çok keyifliydi fakat hikayesini beğenemedim. Last of Us'ın hikayesi benim istediğim şekilde ilerlemedi ( 2. oyundan bahsediyorum ) bu yüzden seveni elbet var ama 2. oyun ile beraber ben bu evrenden çekildim. Alan Wake 2 ile kıyaslarsak Last of Us derim çünkü AW2 beni çok fena sıkmıştı atmosfer falan güzel ama içim kıyılmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı