TLOU vs Alan Wake 2 vs RE 4

hocam normalde RE4 metacritic notu ve oylama sayısı daha yüksek olduğu için ilk tercihim idi ama Tlou olarak güncelledim artık.

Eki Görüntüle 2379124

Eki Görüntüle 2379125

Bayağı popüler oyun.

Umarım bu oyunu oynadıktan sonra ubisoft ya da indie tarzında bağımsız oyunlardan kolay sıkılır olmam :,)
Bana göre oylama sayılarına hiç takılmaya gerek yok herkesin sevdiği oyun tarzı farklı normal olarak, ben kendime göre yorumladım ama hiç pişman olacağını falan sanmam.

Her şey meta ya bağlı olsa her sene Mario GOTY olurdu kanka.

code veronica 4 remakeden daha iyi o zaman (ki öyle)
Ama ben burada oylama sayısına bakıyorum.
Sonuçta Re4 6k kişi tarafından değerlendirme alırken Veronica 224 kişi tarafından hocam.

Oyun camiasında bu site ünlü olduğu için tercih ediyorum.

Yoksa hangi oyun kaç puan almasından çok Forumlardaki insanların deneyimlerinden yola çıkarak tercih yapıyorum.

Ama ben burada oylama sayısına bakıyorum.
Sonuçta RE4 6K kişi tarafından değerlendirme alırken veronica 224 kişi tarafından hocam.

Oyun camiasında bu site ünlü olduğu için tercih ediyorum.

Yoksa hangi oyun kaç puan almasından çok forumlardaki insanların deneyimlerinden yola çıkarak tercih yapıyorum.

Kanka torpil diye bir şey vardır bilir misin bunu her oyun için söylüyorum oynanış için verirler oyun fistir anlatabildim mi

hocam normalde RE4 metacritic notu ve oylama sayısı daha yüksek olduğu için ilk tercihim idi ama Tlou olarak güncelledim artık.

Eki Görüntüle 2379124

Eki Görüntüle 2379125

Bayağı popüler oyun.

Umarım bu oyunu oynadıktan sonra ubisoft ya da indie tarzında bağımsız oyunlardan kolay sıkılır olmam :,)
Metacritic sitesine yanlış bakmışsın The Last of Us Part 1 yani sonradan PS5 için çıkana bakmışsın sen. O aynı oyunu yeniden optimizasyon sıkıntısıyla çıkardıkları için düşük. Asıl The Last of Us oyunu PS3 için çıktı onun puanı 95.

Dosya Ekleri

• fg.png
    fg.png
    23 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı