Alan Wake 2 Vs Last Of Us

TLOU muhabbeti artık baydı. Eğer yenilikçi bir sunum ve senaryo bekliyorsanız Alan Wake 2 tatmin edici bir oyun.

Peki başka bir soru ile geleyim; 'Last Of Us VS Dying Light 2 ve Cyberpunk'
Cyberpunk 2077 kesinlikle daha iyi ve evreninde daha çok vakit geçirebileceğiniz bir oyun.

TLOU muhabbeti artık baydı. Eğer yenilikçi bir sunum ve senaryo bekliyorsanız Alan Wake 2 tatmin edici bir oyun.

Cyberpunk 2077 kesinlikle daha iyi ve evreninde daha çok vakit geçirebileceğiniz bir oyun.

AW2 teknoloji demosudur. CP2077 dersen optimizasyon sorunları oyunun çökme si hataları tekrarlayıcı görevleri NPC'lerin garip davranışları yani açık dünya istiyorsan git GTA 5 oyna daha iyidir. TLOU'nun ustune tanimam oynanış hikâye grafik atmosferi.

AW2 teknoloji demosudur. CP2077 dersen optimizasyon sorunları oyunun çökme si hataları tekrarlayıcı görevleri NPC'lerin garip davranışları yani açık dünya istiyorsan git GTA 5 oyna daha iyidir. TLOU'nun ustune tanimam oynanış hikâye grafik atmosferi.
Bahsettiğin Cyberpunk kaç yıl önceki hali sorunların büyük bir çoğunluğu kalktı, açık dünya oyununda içerik tekrarı normal bir durum, TLOU gibi her bir NPC'ye özel senaryo ayarlamalarını mı bekliyorsun açık dünya oyununda? GTA 5 de içerik hiç mi tekrar etmiyor? NPC'ler çok mu akıllı sırf yanından geçtiğin için polisi arıyorlar kaç yılın oyunu tost makinesı bile açıyor GTA 5'i, neyle neyi kıyaslıyorsunuz siz de arkadaş.

AW2 teknoloji demosudur.
Bu kadar basite indirgenebilecek bir oyun değil. Sizin için öyle olabilir fakat görünenden çok daha fazla şeyi vaat eden ve veren bir oyun.
CP2077 dersen optimizasyon sorunları oyunun çökme si hataları tekrarlayıcı görevleri NPC'lerin garip davranışları yani açık dünya istiyorsan git GTA 5 oyna daha iyidir. TLOU'nun ustune tanimam oynanış hikâye grafik atmosferi.
Bunlar ilk çıktığında şikayet edilen sorunlardı. Ben son oynadığımda böyle şeylerle karşılaşmadım.

Bu kadar basite indirgenebilecek bir oyun değil. Sizin için öyle olabilir fakat görünenden çok daha fazla şeyi vaat eden ve veren bir oyun.

Bunlar ilk çıktığında şikayet edilen sorunlardı. Ben son oynadığımda böyle şeylerle karşılaşmadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NPC'ler garip gibi ya, ruhsuz falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı