TLOU vs Alan Wake 2 vs RE 4

Hocam PC optimisazyonu sorunlu diyorlardı.
Hala devam ediyor mu?

Hocam Epic de kupon olsa direk alacaktım ama olmayınca insanı düşündürüyor...

Hocam oyunun orijinalini oynamıyorum lakin son sürümde herhangi bir optimizasyon sorunu ile karşılaşmadım. Eğer DLSS teknolojisini de kullanırsan gayet de güzel oluyor. Bozulma çok yaşanmıyor ve FPS gayet stabil. Fiyatını hak edeceğini düşünüyorum. Özellikle daha önce hiç Last of Us oynamadıysanız.

Düz kaliteli lineer hikaye oynamak istiyorsan TLOU, biraz korku serpilmiş aksiyon istiyorsan RE4,
Silent Hill ve RE havası olan korku gerilim istiyorsan ve sıkılmam diyorsan Alan Wake 2.
Hocam normalde aklımda Re4 vardı ama sanırım Tlou sürükleyicilik konusunda daha sağlam.

Şuan ki tek ihtiyacım basit ve akıcı kaliteli bir oyun ki o da Tlou gibi gözüküyor.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Hocam oyunun orijinalini oynamıyorum lakin son sürümde herhangi bir optimizasyon sorunu ile karşılaşmadım. Eğer DLSS teknolojisini de kullanırsan gayet de güzel oluyor. Bozulma çok yaşanmıyor ve FPS gayet stabil. Fiyatını hak edeceğini düşünüyorum. Özellikle daha önce hiç Last of Us oynamadıysanız.
Hocam AMD kart kullanıyorum, onda Fsr desteği var. Büyük ihtimal Dlss e yakın performans gösterir diye umuyorum.

Daha önce bu oyun ya da benzeri kalite de oynadığım bir oyun olmadı henüz.
Sadece yakınından geçen Tomb Raider oynamıştım ama sanırım ikisi arasında epey fark var.

Benim şahsi fikrim Alan Wake II'den yana olmak ile birlikte Resident Evil 4 Remake ile The Last of Us Part I arasında gidip geliyor iseniz kesinlikle The Last of Us Part I'i tercih edin.
Hocam normalde aklımda Re4 vardı.
Önceki oyunu 2 yi oynamış ve epey keyif almıştım ki bu oyun ondan çok daha iyi diyorlar diye onu düşünüyordum ama Tlou hakkındaki olumlu yorumlar ve sunduğu kurgu ile daha bir kendine çekiyor ki buradaki yorumlar da Tlou dan yana.

Büyük ihtimal oyumu Tlou dan yana kullanacağım.

Hocam AMD kart kullanıyorum, onda FSR desteği var. Büyük ihtimal DLSS'e yakın performans gösterir diye umuyorum.

Daha önce bu oyun ya da benzeri kalite de oynadığım bir oyun olmadı henüz.
Sadece yakınından geçen Tomb Raider oynamıştım ama sanırım ikisi arasında epey fark var.

Hocam normalde aklımda RE4 vardı.
Önceki oyunu 2'yi oynamış ve epey keyif almıştım ki bu oyun ondan çok daha iyi diyorlar diye onu düşünüyordum ama TLOU hakkındaki olumlu yorumlar ve sunduğu kurgu ile daha bir kendine çekiyor ki buradaki yorumlar da TLOU'dan yana.

Büyük ihtimal oyumu TLOU'dan yana kullanacağım.

TLOU'nun kalitesi bak buraya yazıyorum re de bulamadığın şeyi bulucaksin o bambaşka bir yapıya sahip.

Sadece TLOU oynadım diğerlerini oynamadım fakat izledim şu zamana kadar bana göre oynadığım en iyi oyundu TLOU.
hocam normalde RE4 metacritic notu ve oylama sayısı daha yüksek olduğu için ilk tercihim idi ama Tlou olarak güncelledim artık.

1734802224050.png

1734802253127.png

Bayağı popüler oyun.

Umarım bu oyunu oynadıktan sonra ubisoft ya da indie tarzında bağımsız oyunlardan kolay sıkılır olmam :,)

Hocam normalde RE4 metacritic notu ve oylama sayısı daha yüksek olduğu için ilk tercihim idi ama TLOU olarak güncelledim artık.

Eki Görüntüle 2379124

Eki Görüntüle 2379125

Bayağı popüler oyun.

Umarım bu oyunu oynadıktan sonra Ubisoft'ya da indie tarzında bağımsız oyunlardan kolay sıkılır olmam:)

Her şey meta ya bağlı olsa her sene Mario GOTY olurdu kanka.

code veronica 4 remakeden daha iyi o zaman (ki öyle)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241221-204103~2.png
    Screenshot_20241221-204103~2.png
    576 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20241221-204051~2.png
    Screenshot_20241221-204051~2.png
    382,2 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı