Alan Wake 2 Vs Last Of Us

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NPC'ler garip gibi ya, ruhsuz falan.

Son oynadığımda NPC'lerde oyun içinde sırıtan davranışlar falan görmedim. Elbet ki vaat ettikleri muhteşem detaylara sahip değiller ama Starfield NPC'leri kadar da berbat değiller. 😂

GTA 5'deki NPC'ler de abartılacak kadar iyi değil bu arada. Zamanına göre tabii iyiler fakat şuan için çok da yenilikçi değil. Artık göze normal gelmeye başladı.

Son oynadığımda NPC'lerde oyun içinde sırıtan davranışlar falan görmedim. Elbet ki vaat ettikleri muhteşem detaylara sahip değiller ama Starfield NPC'leri kadar da berbat değiller. 😂

GTA 5'deki NPC'ler de abartılacak kadar iyi değil bu arada. Zamanına göre tabii iyiler fakat şuan için çok da yenilikçi değil. Artık göze normal gelmeye başladı.
Çıktığı dönem oynadığımda NPC'lerin ruhsuzluğunu hissediyordum DLC sonrası oynadığımda farklı olduğunu hissettim daha canlı bir dünya vardı.

Peki başka bir soru ile geleyim; 'Last of Us VS Dying Light 2 ve Cyberpunk'.

Açıkçası burada tartışma çıkabilir uzun bir süre oynayış istiyorsan Cyberpunk alabilirsin ancak ben Cyberpunk'ı sadece 1 saat oynadım beni içine çekmedi ki çoğu kişiyide içine çekmediğini düşünüyorum. Eğer dünyası seni içine çekiyorsa bakabilirsin ancak ben yine Last of Us derdim.

AW2 teknoloji demosudur. CP2077 dersen optimizasyon sorunları oyunun çökme si hataları tekrarlayıcı görevleri NPC'lerin garip davranışları yani açık dünya istiyorsan git GTA 5 oyna daha iyidir. TLOU'nun ustune tanimam oynanış hikâye grafik atmosferi.

Ancak Cyberpunk'ın çoğu sorunu çözüldü unutmayınki TLOU PC portunda çok kötü bir çıkış yapmıştı o kadar fazla hata vardiki oynanmıyordu Cyberpunk türünün en iyi örneklerinden biridir. Ancak The Last of Us'daki yorumunuza katılıyorum.

Ancak Cyberpunk'ın çoğu sorunu çözüldü unutmayınki TLOU PC portunda çok kötü bir çıkış yapmıştı o kadar fazla hata vardiki oynanmıyordu Cyberpunk türünün en iyi örneklerinden biridir. Ancak The Last of Us'daki yorumunuza katılıyorum.

Evet çıktığı ilk gün PC'den girmeyi denemiştik. Leş gibiydi açıkçası ama o haliyle bile zevk veriyor du. Bu arada TLOU hayranıyla tanışmak zevk verici.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı