Aldığınız en garip disiplin cezası neydi?

Neymiş efendim akıllı tahtayı sökmüşüz. Camı söküp saklamışız. Kapı kulpunu söküp maç yapmışız. 4. kattan HDD atmışız bahçeye. Sınıfta bilgisayar parçalamışız. Akıllı tahtaya format atmışız. Ne var ki bunlarda?

Akıllı tahtanın fişi çıktı 2 ayrı tahtayı söküp fişi taktık. Camı keyiften söküp yere koyuyorduk. Kapı kulpu sürekli çıkıyordu bende çelik kapı anahtarıyla açıyordum, sonrasında ben taktım. Vidası açılmayan HDD'yi 4. kattan atınca açıldı tavsiye ederim. Arkadaşın eski bilgisayarı vardı onu getirmişti parçalamıştık. Arkadaşın tübitak projesi için imaj hazırlıyordu akıllı tahtada.
 
Ben şimdi öğretmenler tuvaletine girmiştim tuvaletimi yapmıştım ama beni arkadaşlar çöp kovasına tuvalet yapmış diye şikayet ettiler sonra ben sınıfa dönmüştüm sonra müdür yardımcısı gelmişti Mehmet ceza alacak demişti bayağı ağladım üzüldüm peygamberimizin hayatı sınavını yapıp ona geldim ve uyarı cezası ile yırttım sonra beni rehberliğe yönlendirdiler ben ilk olduğunda olayı okul üniformasının tuvaletten çıkarken düşürmüştüm zannetmiştim.
 

Geri
Yukarı