Aldığınıza Pişman Olduğunuz Şeyler

Zaten yeteri kadar kulaklığım varken 200 TL'ye kablosuz bir kulaklık almıştım geçen yıl. Kulaklıktan memnunum fakat çok az kullanıyorum. Almasam da olurmuş dedirtti bana bir kaç defa.
Aynı dertten muzdaribim :) 229 TL'ye aldım ben de. Keşke hoparlör alsaydım dedirtti.


Onun dışında gittim mekanik hisli diye 50 TL'ye Everest kb-x88 klavye aldım. 30 TL ye 200 adet cino sipariş verdim kutunun yarısı bayat ve eski tadı alamıyorum. Dandik İnca marka kablolu fareye 20 TL verdim, click sesi sanki fırlatmışsın gibi ses çıkartıyor. 20- 25 TL civarı Tekzen'den çakı satın aldım, düğmesine tıklayınca çakı açılmıyor ve kesmiyor. Turkcell arayıp taksitle uyguna vereceğiz diye bana LG Optimus L5 kilitledi onu aldığıma da çok pişman oldum telefonun direk sıfırı kasıyor. Sıfır Samsung galaxy mini aldığıma da çok pişman olmuştum. Laptop aldığıma pişman oldum keşke kasa toplasaydım, diyorum.

Geriye dönüp bakıyorum ki daha bunlar kadar nice şey var, çok pişman olduk çook..
 
Modelden modele değişiyor yanlış yönlendirme yapmayalım. Abra A5 serisinden aldıysanız yakınmanız normaldir daha yeni Şubat ayında Tulpar T7 modelinden aldım 4 aydır kullanıyorum altında 150TL lik Thermaltake soğutucu var hiçbir sorun çıkarmadı ısı dereceleri normal.

6 ay sonra buraya tekrar yazabilecek yüzün olacakmı bakalım.
 
6 ay sonra buraya tekrar yazabilecek yüzün olacakmı bakalım.
Cümlende ters bir algı var. İğneleme yapmadan düzgün yorum at. Bundan sonraki vaziyet birbirimize alıntı yaparak 2-3 sayfa olacak boş muhabbete dönmesin. Her modelde aynı sorun yok 6 ay oldu zaten bir sıkıntı yok gönlün rahat olsun.
 

Geri
Yukarı