Alım gücü cidden kötü mü?

80 milyonluk ülkede zenginler de var tabi. Herkes 3 5 kuruşun hesabını yapmıyor bizim gibi. Sokaklarda arabadan geçilmiyor diyorlar. Bunun sebebi düzensiz şehirleşme. Çoğu şehirde doğru düzgün geniş yol yok, evlerin otoparkı yok. Trafik de bu sebeplerden oluşuyor. Yoksa kişi başına düşen araç sayısında Türkiye avrupada sondan ikinci. Bayilerde araba bulunmamasının sebebi ise çip krizi ve distribütörlerin artık daha az araba getirmesinden kaynaklı. Bu ülkenin yarısından fazlası asgari ücrete çalışıyor. %1'lik kısım çok zengin, belki %15'lik kısmın durumu iyi diye ekonomi iyi olmuyor ki.

4 test kitabına 400 TL para verdim sence alım gücü iyi mi bir dusunur musun iki farklı sınavda kac tane ders ve o derslerin altları yani geometri paragraf dil bilgisi gibi dallanıyor. Kağıt parcasına 400 birim para veriyoruz 400 birimmm. Ben konuyu acanın trol oldugunu dusunuyorum pasta ile alım gucunu karsilastiran biri sosyale gelmez.

Merhaba arkadaşlar, beni hakaret hariç elestirebilirsiniz. Normalde ben markete gidince istediğimi pek alamam ama yaklaşık 1 ay önce pastanede işe girdim. Pasta, kurabiye vs. yapıyoruz. Günde 20 pasta, supangle, magnolya vs. cesit çeşit tatlılar. Ben yarın ise gittiğimde her şey satılmış, hiçbir şey yok.😯 resmen mal yetişmiyor. Ama insanlar hala bir şey alamıyoruz diyor. Fikriniz? Alım gücü kötü ama insanlar hala istediğini alıyor. 🧐

Senin alım gücünden anladığın şey insanların pastaneden bir şeyler alması mı? İnsanların tatlı yemesi ne zamandır lüks oldu. 😅

Alım gücü iyi demiyorum. Madem kötü neden insanlar bu kadar keyiflerine düşkün

Klasik APK'li çar Türk bayrağı saçma argümanlar bunun Facebook İnstagramında Türk bayrağı asker fotoğrafları Allah kitap paylaşımları olduğunu görebiliyorum şimdiden he bir de Reyizin Fotoğrafları :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı