Alınabilecek En İyi Android Telefon

Hexagram

Kilopat
Soru belli. Bu zamanda alınabilecek en iyi telefon nedir? Herhangi bir bütçe sınırı yok. Note 9 düşünüyorum fakat 6.4" biraz gözümü korkutuyor. Ne önerirsiniz, alternatifi var mıdır?

Xiomi Mi Note 3 biraz eskide kaldı ama RAM ve işlemci konusunda rakipsiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi 6 ile Mi Note 3 arasında fark çok az, 400 lira fazla vermeye değmez.
Mi Note 3 almanızı tavsiye ederim, 6 GB LPDDR4X 1866 MHz ile farkını ortaya koyacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
S Pen biraz cazibeli geliyor. Xiaomi ürünlerinde garanti faaliyetleri nasıl yürüyor? Herhangi bir sıkıntısı var mı? Bir de kamera gibi bir etken de var.

Hocam S9+ bile Note 9'un arkasında kalıyor.

Hangi modeli?

P20 PRO, S9/S9 Plus, Note 9 Türkiye'de teknik servisini de kolay bulabileceğin en iyi telefonlardır, boyutunu ve özelliklerini en beğendiğini tercih edebilirsin.
P20 Pro'yu da bayağı araştırdım fakat içime sinmedi. Note 9 için tek korkum boyutunun büyük gelmesi. Daha önce 6" üzeri telefon kullanmadım, gündelik hayatta zorlanır mıyım?

Alınabilecek en iyi Android telefonuna Mi Note 3 cevabını vermek nedir ya, ben de Xiaomi kullanıyorum ama bu kadarı da fanboyluk.
Şuan S9+, Note 9 ve P20 Pro arasında kalırdım fakat önümüzde tanıtılacak olan Mate 20'nin üçünden de iyi olacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı