[Alındı] 6700K ve GTX970 Tabanlı Sistem

Hocam maliyet nedir?
Hocam konuda yazmıştım 7.000 TL civarı tuttu yukarı aşağı bu rakamlara geldi diyebilirim.
Z506 istememdeki ama. 5+1 oluşu, arkadaşım kullanıyor memnun ama ondan hiç böyle bir sorun yok elektronik işi birazda şans sanırım.
Hayırlı olsun olmasına da o kadar para ver git Çin malı fişe tak, sigortalı priz nerede ?
Hocam çok bir şey farketmiyor bence Yani ne bileyim ben kimsenin kullandığını görmedim bu güne kadar.
Aynı kasayı almayı düşünüyorum memnun musunuz? Bu arada tekrar hayırlı olsun. Mavi ekransız günler dileğiyle...
Gayet memnunum performansı ile beni cezbetti diyebilirim, hayırlısıyla kullanırım her halde henüz hiç mavi ekran vermedi.
Bu kasayı görünce tüylerim ürperiyor. Sen sen ol sakın o kasayı masanın altına koyma 1 haftada kasanın o bölmeli kısmında gördüğüm toz beni hayrete düşürmüştü. Hayırlı olsun.
Gerçekten bu konuda çok çok haklısınız kasa baya bir tozlanıyor ama ben titiz bir insan olduğum için 3-4 günde bir temizlik yapıyorum pek problem yaratmıyor

Bu arada yazım hatalarımdan dolayı ceza yemiştim bu yüzden geç cevap verebildim arkadaşlar kusuruma bakmayın hayırlı forumlar herkese

@58emre588 Arkadaşınız dikkatli incelemediği için farketmemiş te olabilir. 5+1 oluşu emin olun bir zaman sonra can sıkıcı oluyor. Sesi son seviyeye getirdiğinizde çıkan sesin tizliğini ise söylemiyorum bile, arkadaşınızda varsa test edebilirsiniz. Z333 veya Z533 daha iyi bir seçim olacaktır.

Z533'den daha iyi önerebileceğiniz bir şey var mı peki? Ses konusuna baya önem veren biriyim, hatta şuan hoparlörler tatmin etmediği için Beats Mixr kulaklık ile kullanıyorum bilgisayarı.

Z533'den daha iyi önerebileceğiniz bir şey var mı peki? Ses konusuna baya önem veren biriyim, hatta şuan hoparlörler tatmin etmediği için Beats Mixr kulaklık ile kullanıyorum bilgisayarı.
Önerdim ya işte. Z533 sesin berraklığı ve netliği açısından çok daha iyi bir seçim olacaktır fakat bütçe kısıtlı ise Z333'de fazlasıyla yeterli gelecektir.

Önerdim ya işte. Z533 sesin berraklığı ve netliği açısından çok daha iyi bir seçim olacaktır fakat bütçe kısıtlı ise Z333'de fazlasıyla yeterli gelecektir.
Bütçemi 400 TL civarına kadar çıkarabilirim, Z533 bütçem için gayet uygun. Önerilerinize uyup tekrar gözden geçirip ona göre bir karar vereceğim teşekkür ederim

Bütçemi 400 TL civarına kadar çıkarabilirim, Z533 bütçem için gayet uygun. Önerilerinize uyup tekrar gözden geçirip ona göre bir karar vereceğim teşekkür ederim
Herhangi bir şeyi merak ederseniz, cevaplayabilirim. Diğer sistemde şuan Z533 kullanıyorum.

Herhangi bir şeyi merak ederseniz, cevaplayabilirim. Diğer sistemde şuan Z533 kullanıyorum.
Hocam araştırdım da şu konuda net bir şey bulamadım. Kablo uzunlukları ne kadar acaba, Subwoofer'dan 2 adet olan uydu hoparlörlerine giden kablo uzunluğundan bahsediyorum.
Edit: Buldum hocam sonunda
Kablo Uzunluğu:
  • Güç/Şarj Kablosu: 200 cm (6,6 ft)
  • Sağ uydu hoparlörü – subwoofer: 185 cm (6,1 ft)
  • Sol uydu hoparlörü – subwoofer: 185 cm (6,1 ft)
  • Denetim bölmesi fiziksel bağlantılı kablo: 185 cm (6,1 ft)

hocam anakartınızdan memnunmusunuz bende msi m7 ile sizin anakart arasında kaldımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…