[Alındı] 6700K ve GTX970 Tabanlı Sistem

Sisteminizdeki monitörün aynısını almayı düşünüyorum. Amaç salt oyun keyfi. Önerir misiniz? Size göre eksileri nelerdir acaba?
Güzel bir monitör tavsiye ederim, 144Hz gerçekten çok farklı ve güzel bir oyun deneyimi yaşatıyor, eksiği ne derseniz renkleri diyebilirim, çok canlı değil IPS panel gibi ama yeterli yinede. Ghosting olayı flan ben hiç görmedim 2-3 aydır kullanıyorum gayet güzel ve sorunsuz.

IPS panel kadar canlılık beklemiyorum fakat standart bir TN panel kadar canlı mı peki renkler? Yoksa muadili ürünlere göre renk konusunda geride mi kalıyor? 1ms 144hz 1080p bir çok seçenek var o yüzden soruyorum. Asus, AOC veya Viewsonic'in TN panelli aynı modellerine göre önerir misiniz mesela?

Hocam o konuda pek bir bilgim yok ama Asus'u deneme şansım oldu sadece VG248QE onunla aynı renkler aynı diyebilirim, AOC veya Viewsonic canlı olarak inceleme şansım olmadı. Tabi ki siz bilirsiniz kusura bakmayın çok yardımcı olamadım ama ben parayı bulursam Asus ROG PG278Q almak istiyorum canlı olarakta inceledim gerçekten çok harika bir ürün.

Merak ettiğim bir şey var şuan technopat sizde https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/foto2-jpg.145731/ bu şekilde mi görünüyor? 1920x1080 çözünürlük mü kullanıyorsunuz?

Bu kasayla memnun musunuz? Güzel soğutuyor mu sizce?

Bu kasayla memnun musunuz? Güzel soğutuyor mu sizce?
Evet kasadan memnunum ciddi anlamda soğutması efsane diyebilirim, HDD ve SSD ön kısımda donucak diye korkuyorum 26-28 derecede çalışıyor disklerim, ciddi olarak çok güzel bir kasa ama benim satma planım var full tower'a geçiş sağlayacağım ThermalTake V71 almak istiyorum, isterseniz kasayı satabilirim

Ek bir fan aldiniz mi yoksa harici bilesenler mi var icinden bir de size zahmet kasanin onunu, arkasini ve yan taraflarinin fotograflarini cekip atar misiniz?
Kasanizi kac tl ye satmayi planliyorsunuz.

Ek bir fan aldiniz mi yoksa harici bilesenler mi var icinden bir de size zahmet kasanin onunu, arkasini ve yan taraflarinin fotograflarini cekip atar misiniz?
Kasanizi kac tl ye satmayi planliyorsunuz.
Kasada sadece ekstra olarak çift radyatörlü sıvı soğutmam ve onun 2 adet fanı var, başka bir ekstra fan takmadım zaten kasa 5 tane fan ile birlikte geliyor radyatörüde takınca kasada fan takıcak yer kalmadı
İstanbulda iseniz bir güzellik yaparım zaten alalı 3-4 ay oluyor kozmetik olarak 10/10

Izmirde oturuyorum. Fakat yaza dogru istanbulda olma sansim var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…