[Alındı] GTX 1070 ve i7 6700K Sistem

Kardes hayirli olsun. Güle güle kullan.

Kasa hakkindaki fikirlerini duymak isterim. Vatan'in sayfasinda güzel duruyor kasa ve ilk kez görüyorum.

Kardes hayirli olsun. Güle güle kullan.

Kasa hakkindaki fikirlerini duymak isterim. Vatan'in sayfasinda güzel duruyor kasa ve ilk kez görüyorum.
Çok teşekkür ederim. Kasa benim çok ilgimi çekti, penceresi olsun şekli olsun güzel. Bakalım yarın fikirlerimi paylaşacağım.

Tek pişmanlığım güç kaynağı oldu, keşke modüler bir güç kaynağı alsaydım. Ama bakalım yarın kablolama savaşından sağ çıkarsam inşallah düzgün bişeyler koyarım ortaya kasanın karmaşık görünmesini hiç sevmiyorum.

Merakla bekliyorum.

Bak eger aldigin yere gidip fiyati daha yüksek bir güc kaynagi alirsan degistireceklerinden eminim. Eger siteden aldiysan telefon ile irtibata gec. Denemekte fayda var.

Hayırlı olsun kardeşim böyle bisey olmasa da bende güzel bi sistem alicam yakında inşallah. Güle güle kullan.

Hayırlı olsun. Güzel günlerde güle güle kullanınız. İyi bir sistem olmuş.
Kasanın toplanmış halini de merak ediyorum.

Gerçekten çok güzel bir sitem bilirim o duyguyu bundan 8-9 ay önce bende yaşamıştım montajda dikkat et ellerin titremesine [emoji1] hayırlı uğurlu olsun elinde en az 8-10 sene götürecek bir kasa var artık

Hayırlı olsun. Güzel günlerde güle güle kullanınız. İyi bir sistem olmuş.
Kasanın toplanmış halini de merak ediyorum.
Teşekkür ederim. Akşama doğru bitmiş halini eklerim.

Gerçekten çok güzel bir sitem bilirim o duyguyu bundan 8-9 ay önce bende yaşamıştım montajda dikkat et ellerin titremesine [emoji1] hayırlı uğurlu olsun elinde en az 8-10 sene götürecek bir kasa var artık
Teşekkür ederim inşallah sıkıntı yaşamam. Bayağı heyecanlıyım az sonra arkadaşım gelecek birlikte kuracağız. Akşam kendim kurup yatacaktım ama gündüz gözüyle birleştirmek istedim yanlış bir şey yapmamak için.

İyi düşünmüşsün tek başına zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…