[Alındı] GTX 1070 ve i7 6700K Sistem

Çok güzel, harika hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan. Mavi ekransız günler dileklerimle.

Hayırlı ugurlu olsun kardeşim,emeğinin karsılığıdır. Umarım uzun yıllar hiçbir sorun yaşamadan kullanırsın

Aynen hocam arkadaşım şimdi almaya karar verdi çok daha pahalıya mal oluyor, iyi ki beklemeye karar vermemişim yoksa alamazdım. İnşallah gönlündeki sistemi alabilirsin.

Çok güzel, harika hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan. Mavi ekransız günler dileklerimle.
Teşekkür ederim.

Hayırlı ugurlu olsun kardeşim,emeğinin karsılığıdır. Umarım uzun yıllar hiçbir sorun yaşamadan kullanırsın
İnşallah, ama kasadan memnun değilim sıcaklık konusunda az da olsa sorun yaratıyor bana çünkü sıvı soğutma olması gereken yerde değil, öndeki fanları yukarıya almak zorunda kalmıştım, o sorunu da çözünce tam olacak.

Aynen hocam arkadaşım şimdi almaya karar verdi çok daha pahalıya mal oluyor, iyi ki beklemeye karar vermemişim yoksa alamazdım. İnşallah gönlündeki sistemi alabilirsin.
Sağol hocam. Konu dışına çıkmak gibi olmasın ama sence dolar 5-6 aya yani nisana doğru ne olur, fikrini merak ediyorum. Bence 2.90'a geri döner. Vergi vs. arttı ayrıca doları düşürmek için bayağı çabalıyorlar.

Hayırlı olsun güle güle kullan

Sistem şuan klavyesiz 6101tl??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…