[Alındı] İ5 4690 ve GTX 970 Tabanlı Sistem

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır almayı planladığım sistemi bir iki ay önce almış bulunmaktayım. Arkadaşların satın aldıkları, inceledikleri ürünleri görmekten hoşlanan biri olarak bende üstüme düşen vazifeyi yapıp, bir tanıtım konusu açmak istedim. Monitörüm eski olduğundan, yeni monitörü alınca testleri eklerim. Öncelikle açmış olduğum konu linki:
3500-4000TL Sistem Toplama | Technopat Sosyal

Kasa : Zalman Z11 NEO 2xUSB3.0 + 2x USB2.0 Mid Tower Kasa
Anakart : Asus h97 Pro Gamer
Ekran kartı : GIGABYTE GV-N970G1 GAMING-4GD GTX970, PCI-E16 3.0, 4GB/256bit GDDR5, HDMI, 2xDVI, 3xDisplayPort Ekran kartı
Güç Kaynağı : High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold 62.5A 12V Güç Kaynağı
İşlemci : Intel Core i5 4590 3.3GHz 6Mb Cache LGA 1150
RAM : Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Savage RED DDR3 1600MHz CL9 XMP
İşlemci soğutucu : Akasa Venom Pico Intel 775/1155/1156/1150/1151 AM2/AM2+/AM3/AM3+ Uyumlu işlemci Soğutucu (AK-CC4009EP01)
Fan Kontrolcü : Akasa FC.SIX LCD 6 PWM Uçlu Fan Kontrolcü (AK-FC-08BK)
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
15.jpg
13.jpg
14.jpg

Konumla ilgilenen, yardımcı olan herkese teşekkür ederim. İyi sosyal paylaşımlar. :)

Hocam hayırlı olsun. Kasadan memnun musunuz diye soracaktım. Bir de sistem de harddisk falan yok ssd de elinizde önceden var mıydı?

Hocam hayırlı olsun. Kasadan memnun musunuz diye soracaktım. Bir de sistem de harddisk falan yok ssd de elinizde önceden var mıydı?

Legugi
Sağolasın, kasa gayet güzel tasarımı olsun soğutması olsun ben çok beğendim. Estetik duruyor, masaaltına koyasım gelmiyor. :) Bazı hoşuma gitmeyen yerleride var tabi. Hdd yuvaları daha kullanışlı olabilirmiş, ufak bir ayar çekmek gerekti. Yan fanlar molex geldi, 3 veya 4 pin'li olsa daha iyi olurdu fan kontrolcüyle bağlamak için çok uğraştım, yeni fan takmam gerekti. Bunların dışında gayet memnunum. İlk defa pencereli kasa kullanıyorum, gece güzel bir görünüm veriyor. :) Hdd ve ssd elimde vardı. İlerde bir 120 gb ssd daha alıp raid 0 yapmayı düşünüyorum bakalım.

Güle güle kullanın sağolun cevabınız için. Allah herkese nasip eder inşallah. Oyun testlerini bekliyorum☺. Bu arada ekran kartınızı overclock ettiniz mi ya da etmeyi düşünüyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı