[Alındı] İ5 6600k Msi GTX970 sistem 5000TL

FurkanKüçük

Kilopat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Mechanical Engineer
Merhabalar vatan bilgisayar'dan bu gün sipariş ettim parçaları sistem monitör ve klavye dahil 4965TL tuttu.. Sistem önerisi arayan arkadaşlara yardımcı olabilirim diye düşündüm, ayrıca sizin görüşlerinizde merak ettim...

• Msi z170A Gaming pro anakart
  • i5 6600k Skylake işlemci
  • Msi GTX970 4G
  • Kingston (2x4) 8GB 2666 MHz RAM
  • Cooler Master Hyper 412s işlemci soğutucu
  • WD 1 TB harddisk
  • Corsair Carbide Spec-02 + vs650 80 plus kasa
  • Viewsonic 23.6" 2MS gaming monitör
  • Logitech G103 gaming klavye
  • 1 adet inca HDMI kablosu

Not: SSD sisteme önümüzdeki aylarda dahil olucaktır...

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz fazla tutmuş gibi sanki dostum fatura. Eminim tutmamıştır. Sanırım kafamda faturayı düzgün canlandıramadım.

Hayırlı olsun sistemin. Resim atarsan falan iyi olur. Gözümüz şenlenir.
Merhabalar hocam doların ani bir çıkış sebebinden dolayı 200 ila 100 TL arası bir artış oldu galiba 2.99 üzerinden hesapladılar. :) Benimde acelem vardı malum okul çizimler vs.. bekleyemedim vatanbilgisayar'dan aldım ki güvencesi olsun diye düşündüm ayrıca vatan'dan daha ucuz yerler elbette vardı fakat vatan ve teknobiyotik harici siteler kredi kartlarına taksit yaparken vade farkı alıyorlar buda hemen hemen aynı paraya hatta vatan'dan topladığım fiyatın üstüne dahi çıkabiliyor.

Sistem elime ulaştıktan sonra montaj öncesi ve montaj sonrası fotoğraflarını eklemeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Topladığım fiyatın üstüne dahi çıkabiliyor.
Bu biraz kullandığın karta bağlı. Yakın zamanda EXA ile arkadaşa Maximum kart kullanarak 1000 TL'ye PC aldık. 9 ay taksitle 30 TL falan yazdı extra. Neyse ya. Güzel sistem. İnceleme testlerini de bekleriz.

Bu biraz kullandığın karta bağlı. Yakın zamanda EXA ile arkadaşa Maximum kart kullanarak 1000 TL'ye PC aldık. 9 ay taksitle 30 TL falan yazdı extra. Neyse ya. Güzel sistem. İnceleme testlerini de bekleriz.
Bende sizlere bunu danışacaktım :) sıcaklık testlerini benchmark testlerini nasıl yapabilirim bu konularda hiçbir bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı