[Alındı] i7 6700K ve GTX 1070 Sistem

MSI veya Asus olacak.
Şimdiden hayırlısı olsun diyeyim, ben de yaklaşık 2 aydır Asus GTX 970 kullanıyorum fakat (herkes kendi malını iyiler, ben kötüledim gibi olmasın :p) overclock için sanırım MSI daha elverişli yine de ikisi de gayet güzel kartlar, voltaj vermeden 1500 MHz'e kadar sorunsuz çıktım, tekrardan hayırlısı olsun.

MSI veya Asus olacak.
Evet, her iki marka da oldukça kaliteli. Ancak gönlüm Asus'tan yana...
Özellikle ekran kartlarında Asus'un bendeki yeri apayrı...
Aynı model Asus vs MSI karşılaştırması yapmadım, ancak Asus, Zotac, Gigabyte, karşılaştırması yaptım. Kesinlikle Asus.(y)
Hem iki markanın da fiyatı aynı sanırım.

Bu arada, biliyorum öneride bulunacağım bir konu değil ancak konu içeriği azıcık ucuna dokunmama müsaade ediyor diye düşündüm.:)

Evet, her iki marka da oldukça kaliteli. Ancak gönlüm Asus'tan yana...
Özellikle ekran kartlarında Asus'un bendeki yeri apayrı...
Aynı model Asus vs MSI karşılaştırması yapmadım, ancak Asus, Zotac, Gigabyte, karşılaştırması yaptım. Kesinlikle Asus.(y)
Hem iki markanın da fiyatı aynı sanırım.

Bu arada, biliyorum öneride bulunacağım bir konu değil ancak konu içeriği azıcık ucuna dokunmama müsaade ediyor diye düşündüm.:)
Mesajınıza katılıyorum, Asus malzeme kalitesi ve servis ağı ile uzun süredir ülkemizde "bilindik, güvenilir" marka imajını en iyi veren markalardan birisi. Ben de overclock mevzusuna atıf yaparken, sadece kağıt üstündeki testleri, MSI'ın stok frekansının Asus'tan daha yüksek olmasını ve Asus'un 8 pin güç girişinin olmasını göz önüne alarak tavsiyede bulunmuştum :)

Ben de kısa süre sonra i5 6600k almayı düşünüyorum. Sizin gibi bir süre İntel HD Graphics 530 kullanacağım ya da eski kartım olan HD 6700'ü. Testleriniz bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki HyperX Savage ile Predator arasındaki fark hakkında bilginiz var mı? Ve ikisinin de Z170 ile uyumluluğu konusunda. Birçok yerde sordum ama cevap alamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı