MSI veya Asus olacak.Hayırlı uğurlu olsun, hangi marka GTX970 almayı düşünüyorsunuz acaba ?
Şimdiden hayırlısı olsun diyeyim, ben de yaklaşık 2 aydır Asus GTX 970 kullanıyorum fakat (herkes kendi malını iyiler, ben kötüledim gibi olmasınMSI veya Asus olacak.
Evet, her iki marka da oldukça kaliteli. Ancak gönlüm Asus'tan yana...MSI veya Asus olacak.
Mesajınıza katılıyorum, Asus malzeme kalitesi ve servis ağı ile uzun süredir ülkemizde "bilindik, güvenilir" marka imajını en iyi veren markalardan birisi. Ben de overclock mevzusuna atıf yaparken, sadece kağıt üstündeki testleri, MSI'ın stok frekansının Asus'tan daha yüksek olmasını ve Asus'un 8 pin güç girişinin olmasını göz önüne alarak tavsiyede bulunmuştumEvet, her iki marka da oldukça kaliteli. Ancak gönlüm Asus'tan yana...
Özellikle ekran kartlarında Asus'un bendeki yeri apayrı...
Aynı model Asus vs MSI karşılaştırması yapmadım, ancak Asus, Zotac, Gigabyte, karşılaştırması yaptım. Kesinlikle Asus.
Hem iki markanın da fiyatı aynı sanırım.
Bu arada, biliyorum öneride bulunacağım bir konu değil ancak konu içeriği azıcık ucuna dokunmama müsaade ediyor diye düşündüm.![]()
Peki HyperX Savage ile Predator arasındaki fark hakkında bilginiz var mı? Ve ikisinin de Z170 ile uyumluluğu konusunda. Birçok yerde sordum ama cevap alamadım.GSKILL marka RAM' lerin Ripjaws 5 serisi Z170 ile uyumlu.
Örnekleri:
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Dual kit Ram
GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Dual Kit Ram
GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2666MHz CL15 1.2V Dual Kit Ram
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.