[Alındı] i7 6700K ve GTX 1070 Sistem

İlk defa kasa montajı yaptım, Youtube'da videolara baka baka. Başlat düğmesine tedirgin bir şekilde bastım ama bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Modemin kablosu yetişmediği için bugün internete giremeyeceğim, Oyun incelemelerini yarın paylaşmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayırlı olsun tekrar.

Hayırlı olsun yeni seri ekran kartı da ayrı bir hava katmış sisteminize.

Bugün internette aşırı yavaşlık vardı, Warcraft, Overwatch, Rust gibi oyunları indirip oynadım.
World of warcraft ultra ayarlarda FPS 90-95 seviyelerinde geziyor. Overwatch'da ultra ayarlarda en düşük FPS 70, Rust'da tüm ayarlar son seviyede FPS 80-97 arası gezinmekte. Rust'dan bir manzara resmide ekledim.

Bu işlerden pek anlamadığım için, bildiğiniz performans test eden benchmark programları varsa deneyip sonuçları burada paylaşabilirim.

Dosya Ekleri

• 13416888_10154234515747311_8127266400727519406_o.jpg
    158,8 KB · Görüntüleme: 489
MSI Afterburner ile oyun testleri yapabilirsin. CPU ve GPU kullanımı , sıcaklıkları gibi değerleri gösteriyor.

EVGA iyi olduğu için bir sıkıntı yok ve diğerlerini beklemeye de gerek yok her ne kadar özel soğutmalı olsa da EVGA nın da onlardan geri kalmayacağını düşünüyorum.
Ya şu an satılan kartların EVGA yok MSI filan bir farkı yok hepsi aynı FE modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…