[Alındı] Intel i7 6700K ve GTX 970 Sistem

Hocam forumda denk geldim böyle egosu boyunu aşan birkaç arkadaşa. Onları takmayın siz. Güzel sistem toplamışsınız. Darısı benim başıma :D alacağım sadece ekran kartı kaldı.

Hocam forumda denk geldim böyle egosu boyunu aşan birkaç arkadaşa. Onları takmayın siz. Güzel sistem toplamışsınız. Darısı benim başıma :D alacağım sadece ekran kartı kaldı.
Bu arkadaş cidden insanların sinirini bozmada dünya birincisi seçilmeli. :D

Dostum şimdi burda durup ta GTX 970 i övme neymiş 3-4 yıl götürecekmiş. Peki sence GTX1080 kaç yıl götürür ? 970 3-4 yıl ise 1080 10 yıl götürür burda saçma sapan konuşma yapma yani ben bu sistemi aldığımda hata mı yapmış oluyorum :
Msi Gaming M7
Asus Strix ROG GTX1080
Vengeance 16GB RAM 3200 MHZ
İ7-6700K
2TB WD HDD
500 GB 850 EVO

E sence bendemi GTX 970 takayım :)(y):lanet:

Dostum şimdi burda durup ta GTX 970 i övme neymiş 3-4 yıl götürecekmiş. Peki sence GTX1080 kaç yıl götürür ? 970 3-4 yıl ise 1080 10 yıl götürür burda saçma sapan konuşma yapma yani ben bu sistemi aldığımda hata mı yapmış oluyorum :
Msi Gaming M7
Asus Strix ROG GTX1080
Vengeance 16GB RAM 3200 MHZ
İ7-6700K
2TB WD HDD
500 GB 850 EVO

E sence bendemi GTX 970 takayım :)(y):lanet:
Kardeşim konuyu hortlatmıssın ayrıca adam 3-4 yıl için almış sen burada gelmiş 10 yıl diyorsun, adam 3 yıl kullanacak ise över ömrü bitince atar, satar GTX 1080Ti alır öyle konuşmuşsun ki sanki suçlu gibi.

Hocam böyle belalılar sizi buluyor. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim konuyu hortlatmıssın ayrıca adam 3-4 yıl için almış sen burada gelmiş 10 yıl diyorsun, adam 3 yıl kullanacak ise över ömrü bitince atar, satar GTX 1080Ti alır öyle konuşmuşsun ki sanki suçlu gibi.
Yok hocam, bir de benle aynı fiyata toplasa tamam diyeceğim.

Ama bu VW ile Ferrari' yi karşılaştırmaya benziyor...

Hocam böyle belalılar sizi buluyor. :D

Vallahi hocam, şu AhmetAsımdemir' den kurtulduk, bu çıktı başımıza...

Ben sakin kaldıkça çıldırtıyorlar beni... :D

Yok hocam, bir de benle aynı fiyata toplasa tamam diyeceğim.

Ama bu VW ile Ferrari' yi karşılaştırmaya benziyor...

Vallahi hocam, şu AhmetAsımdemir' den kurtulduk, bu çıktı başımıza...

Ben sakin kaldıkça çıldırtıyorlar beni... :D
Birde geçen sene GTX 970 diye kavruluyorlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı