[Alındı] Linksys X6200 AC750 ADSL/VDSL Wifi Modem Router

"Linksys x6200" modemin; turktelekom "adsl (2,2+)" ve "hipernet (vdsl)" bağlantısı için uygun olduğu, yazılı kutu ve dökümantasyon bilgilerinden anlaşılmaktadır...Ancak, bu modemin doğrudan "fibernet" (turktelekom/superonline) bağlantısı için uygun olup olmadığı belirsiz (?!) , anlaşılmıyor...

Modemde bulunan "cable portu" doğrudan fibernet hatlı internet bağlantısı için midir??

Özetle, bu modem "fibernet" için uygun mudur?

Ben de linksys x6200 model modemden aldım, evet fiber nete de uygun, fakat yarın gidip iade edeceğim, modem durduk yere kendini yeniden başlatıyor, yeniden başlattıktan sonra internete bağlanmıyor kapatıp 15saniye bekleyip tekrar açtıktan sonra bağlanabiliyor.

Garantiten değiştirmeyi düşündüm fakar modele güvenim kalmadı satıl alalı 14 gün olmadı umarım iade etmede problem yaşamam.

Fiber nete uygun. Vatan çalışanı da fibernet kullandığını söyledi. Ben de o yüzden aldım. Modemle ilgili bir sıkıntım yok.

Belki senin aldığım modemde sıkıntı çıkmıştır. Ben şu an normal bir şekilde kullanıyorum.
Peki sen modem ayarlarını yaptın mı?

Son düzenleme:
hocam bende aldım bunu 2-3 ay once....modemden uzak bi yere gectim...cekmiyor...bunun access point ozelligini nasıl kullanabilirim...

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine burdayım. Hem bu şekilde modemin artı ve eksi yönlerini de bu zamana kadar araştırdım. Genel olarak memenunum. Ancak eksi yönü çok nadiren bağlantı birkaç saniye kesilip yeniden gelmesi tabi bunu atıyorum 3-4 ayda bir yapar. Yani her zaman sizi çıldırtacak seviyede yapmaz. Bir diğer eksi yönü misafir modu var ancak kullanamıyorum. Telefonla internete girmeyi denedim ancak bir türlü giremedim. Ne şekilde telefondan girdin derseniz. Modemin 5 GHZ ve 2.4 GHZ kablosuz bağlantısı var 2.4 GHZ 'i açınca internete girebiliyorum. Bunun yanında modeme kaç cihazın bağlanacağı sayısı misafir modu bölümünde yazılmış. Keşke 2.4 GHZ kablosuz bağlantı kısmında yazılsaydı. Dediğim gibi genel olarak memnunum ancak bu misafir modu çalışsaydı iyi olurdu. Herkese iyi sosyeller. Yine görüşmek üzere hoşça kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…