[Alındı] MSI Gaming X GTX 1060

Hayırlı olsun bende bu kartı almayı düşünüyorum sizden ricam ets2 yı deneyebilirmisiniz?

Hayırlı olsun bende bu kartı almayı düşünüyorum sizden ricam ets2 yı deneyebilirmisiniz?

ETS 2 için bu kart çok aşırı fazla oynayacağın oyun o ise bu karta bu parayı verme. Daha düşük bütçeli kartlara bak GTX 950 işini görür.
Bu kartın fiyatına ETS2 yi high da açacak sistem toplanıyor neredeyse

Arkadaşım ETS2'yi 750 ti ile gayet akıcı bir şekilde oynuyor. Sisteminizi sırf ets2 için toplıyacaksanız bu kadar masraf yapmayın.

Kartı alan arkadaşlar kartın uzunluğunu ölçüp yazabilirmi ?

Farklı oyunlarda oynuyorum gta5 gibi yanlız genelde ets2 oynuyorum şuandaki ekran kartım zaten 750ti ama ets nin oyun motoru sıkıntılı olduğu için yüksek ayarlar şehir içinde 20 fps ye kadar düşüyor birde video çekmeye karar verdim ondan dolayı bu kartı almayı dusunuyorum

Fanı öne aldıktan sonra içe doğru hava verecek şekilde nasıl montaj yapıyoruz.Fanı ters takmaktan korkuyorum. Resim varsa iyi olur yada anlatırsanız yönünü vs. iyi olur

Arkadaşlar kartın uzunluğunu ölçebilecek biri var mı ?

Çıkardığın şekilde takabilirsi veyada bilgisayarı açıp deniyebilirsin.

Ets için 1060 gereksiz olur 950 ile bütün ayarları kökledim (ölçekleme % 150) şehir içi 60 fps şehir dışı yoldaki objelere göre 90-120 arası.

Dostum kasamı değiştirip mini bir sisteme geçeceğim kart maksimum kaç dereceyi gördü ve ekran kartı aldıktan sonra işlemci ve kasa ısısında olumsuz derecede bir ısı artışı oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…