[Alındı] MSI Gaming X GTX 1060

Merhabalar ,

2-3 gün önce Cevizlibağ Vatan Bilgisayar şubesinden MSI GAMİNG X GTX 1060 model ekran kartını satın aldım.

Kartın 1080p performansı çok iyi diyebilirim.

The Witcher 3(Ultra Ayarlar, MSI Gaming App Oc Mode): Normal sahnelerde 60-65, savaş sahnelerinde 50 - 55.

Middle Earth : Shadow Of Mordor(Ultra, MSI Gaming App Oc Mode) : Average Fps: 104.2

Sistemim :
  • MSI B150 GAMİNG M3 2133 MHz Anakart
  • 2133 MHz 8 GB Kingston Hyper X bellek
  • 240 GB SSD Kingston
  • 500 GB HDD
  • DARK N10 KASA
  • 750W 80 Plus High Power 80 Plus PSU
  • GTX 1060 MSİ GAMİNG X

y4BdPk.jpg jn9JLm.jpg

Hayırlı olsun bende bu kartı almayı düşünüyorum sizden ricam ets2 yı deneyebilirmisiniz?

ETS 2 için bu kart çok aşırı fazla oynayacağın oyun o ise bu karta bu parayı verme. Daha düşük bütçeli kartlara bak GTX 950 işini görür.
Bu kartın fiyatına ETS2 yi high da açacak sistem toplanıyor neredeyse :D

Arkadaşım ETS2'yi 750 ti ile gayet akıcı bir şekilde oynuyor. Sisteminizi sırf ets2 için toplıyacaksanız bu kadar masraf yapmayın.

Farklı oyunlarda oynuyorum gta5 gibi yanlız genelde ets2 oynuyorum şuandaki ekran kartım zaten 750ti ama ets nin oyun motoru sıkıntılı olduğu için yüksek ayarlar şehir içinde 20 fps ye kadar düşüyor birde video çekmeye karar verdim ondan dolayı bu kartı almayı dusunuyorum

Gayet güzel sistem ama güç kaynağı biraz fazla olmuş. Senle aynı kasayı kullanıyoruz sana tavsiyem öndeki fanları sök, ön kapağı da aç içine vidala iki fanı kasanın içi çok daha ferah oluyor.

Fanı öne aldıktan sonra içe doğru hava verecek şekilde nasıl montaj yapıyoruz.Fanı ters takmaktan korkuyorum. Resim varsa iyi olur yada anlatırsanız yönünü vs. iyi olur

Ets için 1060 gereksiz olur 950 ile bütün ayarları kökledim (ölçekleme % 150) şehir içi 60 fps şehir dışı yoldaki objelere göre 90-120 arası.

Dostum kasamı değiştirip mini bir sisteme geçeceğim kart maksimum kaç dereceyi gördü ve ekran kartı aldıktan sonra işlemci ve kasa ısısında olumsuz derecede bir ısı artışı oldumu ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı