[ALINDI] MSI GTX 970, İ7 4790K Sistem

Arkadaslar zalman z11 neo, i7 4790 k işlemci, msi gtx 970, asus z97 gaming 5, samsung ssd ve 2 tb sabit disk aldim. Her sey on numara cok memnunum. Montajini yaptim her sey güzeldi ama windows 10'u kurdum, windows'u ssd'ye kurdum ve bilgisayarimda 2tb'lik sabit disk gözükmüyor. Bios'da bagli gözüküyor. Bu konuda aydinlatabilecek olan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arama kısmına disc management yaz, çıkan ekranda sisteme bağlı diskleri göreceksin, senin 2 tb olan diskin unallocated olarak görünüyordur, oradan aktif edebilirsin. Şurada detaylı açıklaması var.

How to Use Unallocated Drive Space in Windows - For Dummies

Sitenin adı biraz garip kusura bakma

Format sırasında diğer diskinizi biçimlendirmediğiniz için sistemi kurduktan sonra o dosya birimini görmez. Arkadaşımızın dediği gibi disk yönetiminden boş alana tıklayıp(harddisk) yeni birim oluşturursanız(harf atamayı unutmayın) sorun kalkacaktır. Başıma çok fazla kez geldi.

Bu videodan yararlanabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle hayırlı olsun. Oyun testleri yapar mısınız?

Oyun testlerinden performans cok iyi aldım 50 fps gta5 oynayabiliyorum diger oyunlarda 60 fps 70 fps gördüm cok iyi yaaa saolun bu arada simdide baska bir sorunla karsılastım.Ses vardı düne kadar bugun ses sorunu ile karsılastım ses cıkmıyor pcden ses sürücüsünü güncelledim gene yok hoporlor calısıyor baska pc de denedim yardım cı olurmusuunuz acaba cok sıkıntı verıyorum sizede kusura bakmayın arkadaslar.

Çok güzel bir inceleme olmuş, hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…