[ALINDI] Noctua D14 / i7 4790k

Gerçekten bayağı fark ettirmiş, sıcaklık değerleri süper.(y)
Bundan böyle Noctua D14'ü gönül rahatlığıyla önerebiliriz.

Güle güle kullanın.:)

1150 soketin en çok ısınan işlemcisini dize getiren bir soğutucu. Gerçekten kelimelerle anlatılmayacak bir deneyim sunuyor. Sıfır ses, yüksek performans. Gönül rahatlığı ile önerebilirsiniz :like:

Keşke kasanın yan kapağında da fan olsaydı. Oyuncular için kasaların yan kapağındaki fan özellikle ekran kartları için çok önemli, aşırı yükte o fanın sağladığı hava sirkülasyonu kendini bayağı hissettiriyor. Ama eğer isterseniz kendiniz de o yan kapağa hasar vermeden, güzelliğini bozmadan delip fan takabilirsiniz.

Modifiye konularına sizin kadar hakim değilim. Vallahi elimde kalır kasa :)

Hayırlı olsun da o kadar paran var madem şu sigarayı da bi yükselt :D
Kardeşim ona mı dikkat ettin :) Sigara tavsiyeleri diye bir konu açarsam seni etiketleyeceğim :p

@heavystorm01
Hayırlı uğurlu olsun hep özendiğim bir manzara var burada güle güle kullanın.
Bu arada bende toplayacağım sistemde hyper 212 evo kullanacağım, acaba neden memnun kalmadığınızı sorabilirmiyim?

@Silinen üye
Sistemi alırken OC yapmam, Turbo Boost ile 4.4 GHZ'de kullanırım diye düşünmüştüm. Bu sebeple f/p ürünü olan EVO'yu tercih ettim. Fakat elde imkan olunca insan duramıyor. 4.5 GHZ'in üstüne çıktığımda EVO yetmemeye başladı. Benimde bütçem varken soğutmayı yükseltmek istedim. EVO, normal bir kullanıcının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacaktır. Ama uç noktaları zorlayacaksanız ve hava soğutma düşünüyorsanız Noctua der geçerim :)

heavystorm01
Anladım teşekkür ederim.
Öyleyse bu sistem için uygun olmalı Hyper 212 O.C ile.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı