[ALINDI] Noctua D14 / i7 4790k

Hayırlı bayramlar.

Buradaki deneyimli üyelere bir soru sormak isterim.

Bu derece ağır soğutucuları monte ettik diyelim. Bunların anakarta ağırlıkları yüzünden zarar vermemeleri için, güvenlik amaçlı bir aparat var mı? Anakartın arkasındaki kasa plakasına tutturulabilecek ve momenti bozmayacak bir aparat var mı?

NH-U 14s ağır olduğu için almayı planlamadım. Ancak, ağırlık dengeleyici olursa hiç düşünmez alırım.

Hayırlı bayramlar.

Buradaki deneyimli üyelere bir soru sormak isterim.

Bu derece ağır soğutucuları monte ettik diyelim. Bunların anakarta ağırlıkları yüzünden zarar vermemeleri için, güvenlik amaçlı bir aparat var mı? Anakartın arkasındaki kasa plakasına tutturulabilecek ve momenti bozmayacak bir aparat var mı?

NH-U 14s ağır olduğu için almayı planlamadım. Ancak, ağırlık dengeleyici olursa hiç düşünmez alırım.
Aynı soğutucuyu kullandım. Ama aşırı büyük ve eşek ölüsü gibi ağır. Ben kasanın yukarısına tel ile bağlamıştım. Sonra onu satıp Seidon 120v aldım.

@wise Anakartlar günümüzde oldukça dayanıklı üretiliyor. Sistemde hala bir eğilme, bükülme gibi bir problem yok.
@Banbanban , @Silinen üye
Arkadaşlar bu benim eski sistemimdi. Bir arkadaşıma satıp Skylake sisteme geçtim. Sistem hala canavar gibi çalışıyor. Arada gidip arkadaşa overclock vs. yapıyorum. Yeni sistemimin linkleri imzam da mevcut. :)

@heavystorm01
Seni seviyorum cidden incelemelerin güzel oluyor ve sen olmasaydın Gtx970 i Asus filan alacaktım baya bir araştırdım bu konuda Gigabyte en babasıymış :)
Screenshot_2015-09-23-15-04-32.png

Hele O.C. ile (1550 MHz çekirdek hızı ve artı 400-500 MHz Memory)
Bir canavar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı