[ALINDI] R5 2600 ve RX 5700 XT Sistem

Hocam R5 2600 ısı değerleri nasıl? GTA V'de? Bende 65 C gördüyü oluyor işlemcinin.

Sen minnoshek değil misin batunun dc de
Doğrudur.

Hocam R5 2600 ısı değerleri nasıl? GTA V'de? Bende 65 C gördüyü oluyor işlemcinin.
65 iyi bir rakam genel olarak 60'ı geçmiyor gibi bende.
Güncelleme: Kartın yüksek performans modunu açmayı unutmuşum, ondan dolayı yüksek kullanım olmuyormuş, onu açtım şu an 0 sıkıntı gibi, yine de 8GB RAM lazım

Burada senin aldığın sisteme tırt/çöp diyenlerin yarısından fazlası çöp sistem kullanıyor. Kimseyi tınlama. Güle güle kullan ve de hayırlı olsun. Adamakıllı ekran kartlarının 4.500-6.000 TL olduğu piyasada, 5.000 TL para değil. Sen milletin lafına bakarsan, 15.000 TL'den aşağı sistem toplayamazsın.

Bence analart ve PSU dışında sistem iyi onlarıda yülseltme yalacağın zaman değişirsin bir şey olmaz. Tek sıkıntı referans tasarım onunda 2 yılda bir termal macun değişimini yaptır bir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ediyorum arkadaşlar, GPU'dan şüphelenmeye başladığım zamanlarda kendisine bir adet Arctic Extreme IV takmayı düşünüyorum, herkese iyi forumlar.

PSU'sunda bir şey yok. Kaliteli ve güvenilir marka.
Bu konuda size katılmıyorum.
Sirtec elbette kötü bir üretici değil kendim kullandığım modelin de üreticisi Sirtec.
Ama modele göre konuşmak çok daha doğru olur.
High Power 600W 80+ Bronze ECO
Bu model ise High Power'ın giriş segmentine hitap etmekte. OPP, OVP, UVP, SCP koruması olduğundan bahsedilmiş ama teoride tabi incelemesi yok. OCP ve OTP zaten yok.
Bunların düzgün bir şekilde ayarlandığını, olması gerektiği gibi çalıştığını bilmiyoruz.
Bu modelde kullanılan yapı malzemelerini, voltaj regülasyonunu, Ripple değerleri, ne de Hold-up time değerlerini biliyoruz.
Amacım burda PSU'yu kötülemek değil, bu modelin giriş seviyesi sistemler için daha uygun olduğunu belirtmek. Böyle bir sistem için daha iyi bir model beklerdim şahsen.
Arkadaşa da hayırlı olsun dileklerimi iletirim.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar, GPU'dan şüphelenmeye başladığım zamanlarda kendisine bir adet Arctic Extreme IV takmayı düşünüyorum, herkese iyi forumlar.
Hocam , bende seninle aynı sistemi aldım. R5 2600X Ve rx 5700 XT Taktım.
Performans konusunda çok iyi bir kart, fiyatıda uygun.
Sadece tek sorun yaşadığım şey kartın sıcaklığı. Default ayarlarda gündüz şehir sıcaklığı 41 dereceyken witcher 3 oyununda 1080p en yüksek ayarlarda 40 dkdan sonra 96 dereceyi gördüm. Benim kasada dark n5 , 3 mavi led fanı var.
Sonra wattman ayarlarını yapmayı öğrendim. fan ayarları yaptım , 79 dereceyi geçtiğini görmedim.
Unutmazsam , aynı hava sıcaklığında aynı testi yapıcam. Bu sefer kaç dereceye çıkıcak diye.
Şanlıurfada yaşıyorum , Ve yaklaşık 2 hafta sonra bursaya taşınıcam.
Orada bu sorun olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…