[Alındı] Ryzen 2600 ve GTX 1660 Ti Sistem

Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın. Benim sistem de aşağı yukarı aynı. Sadece PSU kaldı. Seçtiğiniz PSU istek listemde bulunuyor. Geri dönüşlerinizi bekliyorum

Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın. Benim sistem de aşağı yukarı aynı. Sadece PSU kaldı. Seçtiğiniz PSU istek listemde bulunuyor. Geri dönüşlerinizi bekliyorum

Çok teşekkür ederim. PSU sessiz çalışıyor, hatta kasa geneli bayağı sessiz. Keşke PSU'nun ekran kartı kablosu da örgü olsaydı ama bütçem buna yetti.

Çok teşekkür ederim. PSU sessiz çalışıyor, hatta kasa geneli bayağı sessiz. Keşke PSU'nun ekran kartı kablosu da örgü olsaydı ama bütçem buna yetti.
Aklımda FSP Hydro 700 var, sanırım 80+ Bronze diye tercih edeceğim, arada 50 TL gibi bir fark var. Umarım üzmez. Bu arada ben de bütün Technopat sistem videolarını izlemişimdir. Recep Baltaş ve Ali Güngör o kadar akıcı ve hoş anlatıyor ki, insan büyüleniyor.

Aslında aynı güç kaynağını ben de düşünüyordum ancak web sitelerinin genelinde ya stokta değildi, ya da fiyatı şişirilmişti. O yüzden bu güç kaynağını tercih ettim.

Sistem videoları konusunda sana katılıyorum.

Güzel sistem. Yeni sistem gibisi yoktur. O hissi iyi bilirim

Çok teşekkür ederim.

Sırada mouse ve kulaklık var.

Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın. Ben de 1 ay içerisinde neredeyse aynı(GPU,RAM,CPU aynı) bir sistem toplayacağım. Bu konuyu görmem iyi oldu, ben de senin gibi kendim sistemimi ve UEFİ Windows kurucam. UEFİ Bios ile alakalı sorun benide ilgilendiriyor, o yüzden bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Bu arada, belki Ryzen 5 3600 ala bilirim

Çok teşekkür ederim. Parçaları tek tek alıp montajını yapmak çok keyifli. Tabi benim gibi ilk defa kasa topluyorsan biraz tedirginlik olabiliyor

Oynayacak oyun bulamadım açıkcası. İndirim olursa bir iki oyun alırım veya hediye gelecek olan oyunları oynarım geldiği zaman.

Aynen 2 yıldır o anı bekliyorum zaten Technopat sistem toplama videosuna bakarak montaj yapmanın hayaliyle yaşıyorum resmen

Hayırlı olsun tekrardan. Kablo düzeni çok güzel olmuş ayrıca fiyatlar da baya iyi. Mavi ekransız günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…