[Alındı] Steelseries Rival 600

Hocam yan kauçukların erime problemi vs. varmış ortalıkta sizde yaşadınız mı?

Çünkü herkes bu sorunla karşılaşmış ve bu fareyi gerçekten çok beğendim almayı düşünüyorum sizce alınmalı mıdır? Yoksa farklı modellere bakmalı mıyız?
Ben henüz yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Aim alırken çok sıkı kavramıyorum belki de olmamasının sebebi bu olabilir. Hepsiburadadan 320 TL'ye aldım, indirim dolayısıyla aldım yoksa 400 TL vermezdim. Ağırlık sizin için dert değilse G502 alınabilir alternatif olarak.
Güncelleme: Baş parmağımın geldiği yerdeki plastiği bastırarak hareket ettirince biraz kayıyor. Bana göre problem değil ama fareyi çok sıkı tutanlar için problem oluşturabilir.

Diğer taraftaki silikonlarda herhangi bir deformasyon yok.

Son düzenleme:
Hmm, garip.Herkes bu sorundan şikayetçi bende artık Rival 310 almak zorunda kaldım.Pazar günü elimdeydi, herhalde bunda da o sorun olmaz çünkü bende fareyi sıkı tutuyorum.

Yandaki kauçukların oynaması dışında sorun yok demiş, fareyi çok beğendiğinden bahsetmiş, 10 üzerinden 9.5 puan vermiş. Bence vazgeçilecek bir sebep değil.

Yandaki kauçukların oynaması dışında sorun yok demiş, fareyi çok beğendiğinden bahsetmiş, 10 üzerinden 9.5 puan vermiş. Bence vazgeçilecek bir sebep değil.
Tercih meselesi, bence öyle. Ben bir fareye 350 TL veriyorsam orası burası oynamasın bir zahmet. Onun dışında on numara mouse. Tabi bunu şekline bakmadan söylüyorum, kimine uyar kimine uymaz.
Hocam acaba Laptop'unuzun marka ve modeli nedir
PowerSpec 1710, yurtdışından aldım. Micro Center diye bir teknoloji mağazasının kendi markası, kısacası Monster gibi bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…