[Alındı] Vatan'dan G3258 ve HD7950 Tabanlı Sistem

@gezer3082 İşlemcide oyun oynarken en fazla kaç gördün stok soğutucuyla bende topladığımda stok soğutucu kullanacağım da.

bu sistemde cpu soğutucusu Tt Contac 21 tavsiye ederim 140 W soğutma kapasitesi mevcut, ayrıca alt tarafa 1 adet 12 cm fan yeri ve ön kısımdaki yere bir adet fan ve arka egzost çıkışını 1 adet 12 cm fan ayarlayabilirsen kasa ferahlar ve ses olayı azalır.

Anladım. Soğutucu almaya gerek yok. İşlemciyi iyi soğutabiliyor. Kasaya en yakın zamanda modifiye yapmaya yani fan takmaya başlayacam.

Anladım. Soğutucu almaya gerek yok. İşlemciyi iyi soğutabiliyor. Kasaya en yakın zamanda modifiye yapmaya yani fan takmaya başlayacam.
Bence biraz daha para biriktirip 2 kasayı satın ve Zalman Z3 Plus veya Deep Cool Tesseract falan alın. Yani ATX kartları destekleyen ve kablo toplama özelliği olan.

Bence biraz daha para biriktirip 2 kasayı satın ve Zalman Z3 Plus veya Deep Cool Tesseract falan alın. Yani ATX kartları destekleyen ve kablo toplama özelliği olan.
PC'yi komple satıp para biriktirip daha iyi bir sistem almayı düşünüyorum. Elimde ne kadar PC malzemesi varsa hepsini satacam. İkinci el bölümünde ilanlara rastlayabilirsiniz. Yakın bir zamanda konu açarım.

İşlemciyi Asus optimal ile mi oc yaptın yoksa çarpan kilidini mi kullandin birde işlemci stok sogutuculumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…